MMVV 2021, Fira Mediterrània & Convocatoria Sounds From Spain

A punt de començar la 33a edició del Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic torna a la presencialitat amb la seva 33a edició. L’activitat professional del mercat, es durà a terme del dimecres 15 al divendres 17 als tres espais de l’Atlàntida: el teatre, l’auditori i la carpa, i s’han acreditat uns 500 professionals.

Ja podeu consultar el Programa Pro a l’àrea professional de la pàgina web del MMVV on es poden veure els horaris de totes les activitats que es realitzaran durant els tres dies. Cal destacar l’acte exclusiu d’ARC, en el qual es farà el traspàs de Junta Directiva (dimecres 15 a les 17h), així com la presentació, organitzada per ARC, del model de pressupost acordat amb el CSITAL, que comptarà amb membres del sector i de l’administració pública (divendres 17 a les 11:40h).

Per accedir a l’àrea Pro del mercat caldrà presentar el Certificat COVID Digital UE. Si no es disposa d’aquest document, serà necessari passar per la carpa sanitària situada a la mateixa zona de l’Atlàntida, per tal de sotmetre’s a un test ràpid d’antígens. El cost d’aquest servei el cobreix l’organització del MMVV.

A continuació, trobareu un enllaç amb la guia per associats i associades d’ARC amb l’horari de la programació, llista de concerts d’artistes que han treballat amb socis/es d’ARC i la normativa COVID:

Guia per Associats/des d’ARC

 

S’obre el període de sol·licituds per les reunions ràpides de la Fira Mediterrània de Manresa

S’obre el període de sol·licituds per les reunions ràpides de la Fira Mediterrània de ManresaAquestes reunions tenen la voluntat de facilitar el contacte directe entre professionals del sector cultural i es faran en dues modalitats diferents:
  • Dimarts 14 de setembre – Obertura reunions ràpides presencials, 1 reunió per entitat.
  • Dijous 23 de setembre – Obertura reunions ràpides en línia – 2 reunions per entitat (cada reunió comptarà amb un grup de 4/5 programadors).
Les reunions ràpides es faran en línia la setmana abans de la Fira i presencials el divendres 15 d’octubre i dissabte 16 d’octubre a l’Espai Pro / Taverna de la Fira. Cada participant disposarà de 8 minuts per explicar el seu projecte.

Recorda que des d’ARC oferim una acreditació doble gratuïta per empresa associada. Només has de seleccionar la opció “ARC” al desplegable d’associacions professionals.

A continuació trobaràs l’enllaç per veure la llista de professionals i realitzar la inscripció prèvia a les reunions ràpides:

 

 

Convocatòria Sounds From Spain a la participació digital FIMPRO 2021

El FIM PRO 2021 tindrà lloc entre el 13 i 15 d’octubre a Guadalajara (Mèxic) però a causa de la pandèmia de la COVID-19, les empreses i artistes espanyols només podran participar de forma online.

La fira Internacional de la Música (FIM PRO) és la trobada professional més important de Mèxic i una de les més rellevants a Llatinoamèrica, la qual reuneix els principals actors de la indústria musical amb el propòsit de tenir un diàleg proactiu sobre els nous reptes, problemes i direccions de l’ecosistema musical.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer l’oferta espanyola en els agents més importants de Mèxic i Llatinoamèrica, i valorar les possibilitats reals d’exportació dels catàlegs.

L’organització ofereix els següents serveis:

  • Un espai per 3 artistes per participar en les “sessions pitch” online amb periodistes musicals, supervisors musicals i promotors.
  • Accés a la secció de speed meetings de l’esdeveniment per un màxim de 13 empreses.

Per més informació consulteu el següent enllaç:

Més informació