MMVV Speed Meetings, JAZZ I AM MeetThePro & Exposició Xavier Mercadé

Últim dia per inscriure’s als Speed Meetings del MMVV 2021

Avui 3 de setembre finalitza el període per sol·licitar una reunió als Speed Meetings del MMVV 2021, que enguany seran de forma presencial i se celebraran a les instal·lacions de l’edifici de l’Atlàntida en un format més reduït per poder garantir les mesures de seguretat. Per participar en els Speed Meetings cal haver-se acreditat prèviament.

Les sol·licituds es tanquen avui divendres dia 3 i els resultats de les reunions acceptades es comunicaran el dia 13 de setembre. Els Speed Meetings són rondes d’entrevistes de 10 minuts cada una entre els professionals del sector (managements i programadors).

Les sessions es portaran a terme els següents dies:

  • Sessió 1: dimecres 15 de setembre, de 17h a 18h.
  • Sessió 2: dijous 16 de setembre, de 10h a 11h.
  • Sessió 3: dijous 16 de setembre de 17h a 18h
  • Sessió 4: divendres 17 de setembre de 10h a 11h.
Per inscriure’s als Speed Meetings s’ha d’entrar a l’Àrea Professional de la pàgina web del MMVV i sol·licitar una reunió a la sessió desitjada. Podeu accedir a la pàgina web en el següent enllaç:

 

S’obren les inscripcions per l’activitat MeetThePro del JAZZ I AM 2021

S’ha obert el període d’inscripció pel MeetThePro del JAZZ I AM 2021 que tindrà lloc el 9 i 10 de setembre. Aquesta activitat substituirà els tradicionals speed meetings oferint un nou format molt més dinàmic, proper i amè.

El MeetThePro consisteix en presentacions breus per part de directors artístics de festivals i clubs internacionals dirigides a un públic de 30 persones. Un cop acabades les presentacions, es comptarà amb un espai fora de l’escenari on els mànagers, músics i promotors assistents podran dirigir-se al director artístic que més els hi hagi interessat i tindran l’oportunitat de parlar amb ells de forma més personal per presentar projectes propis i crear aliances.

Només les persones acreditades amb “FULL PASS” podran accedir a aquesta nova activitat i els participants només podran registrar-se a un dels dies.

Per més informació i consultar la llista de directors que participaran accediu al següent enllaç:

Més informació

 

Es prorroga l’exposició del fotògraf Xavier Mercadé 

L’exposició “Rock viu: Quatre dècades de rock a Catalunya (1984-2020) inaugurada al maig en el Palau Robert de Barcelonas’ha prorrogat durant unes setmanes més després que moltes persones hi hagin assistit en mostra de suport en conèixer la notícia de la mort de Xavier Mercadé.

Després de quatre dècades dedicades a fotografiar la música en viu del panorama Català i convertir-se en un dels referents més importants de la fotografia musical, Xavier Mercadé ha mort als 54 anys després d’una llarga lluita contra el càncer.

Xavier Mercadé ha dedicat la seva vida a capturar instants musicals en la fotografia, això li ha fet tenir més d’un milió d’imatges i a haver participat en més de 15.000 espectacles. A la seva exposició “Rock Viu” s’ha rescatat una petita mostra de 300 de les seves composicions, tant d’artistes nacionals com internacionals.

Des d’ARC volem donar tot el nostre suport i condolences a familiars i amics de Xavier Mercadé.

Pàgina web Rock Viu