Nova Convocatòria de Girando Por Salas #GPS12

El Circuit Estatal de Músiques Populars Girando Por Salas (GPS), després d’onze exitoses edicions per les quals han passat 428 grups, entre moltes altres Triángulo de Amor Bizarro, Izal, Viva Suecia, Morgan, La MODA, Antonio Lizana, Rufus T Firefly, León Benavente, Varry Brava, Neuman, Novedades Caminha, Rayden, Carlos Sadness, Miss Caffeina, Carmen Boza, Sexy Zebras, Club del Río, Cycle, Dinero, Depedro, Sidecars, El Kanka, Alice Wonder, Los Estanques, Tu Otra Bonita o Veintiuno, llança la seva dotzena convocatòria, que estarà oberta, per a grups i solistes, de l’1 al 15 de març (18:00h).

Girando Por Salas és una iniciativa de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) sent entitat col·laboradora la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP).

La Federación està formada per les següents associacions professionales: ARC (Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya), ACCES (Asociación Estatal de Salas de Música en Directo), APM (Asociación de Promotores Musicales), , ARTE (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo), MUSICAT (Associació Professional de Músics de Catalunya), PROMUSICAE (Productores de Música de España) y UFI (Unión Fonográfica Independiente).

L’objectiu del GPS és donar suport a artistes emergents de tots els estils, tant solistes com grups, oferint ajudes per a la celebració de concerts dins el circuit de sales de tot el territori espanyol com a foment de l’expressió més viva de la música popular. Aquests concerts es realitzaran fora de la comunitat autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dins aquesta. Amb això es vol potenciar els nous talents musicals i la seva difusió més enllà del seu àmbit d’influència natural, així com incentivar la seva professionalització. Així mateix, els artistes rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs potenciant la producció discogràfica i l’estabilitat del circuit de sales de música en directe.

Se seleccionaran 26 artistes d’entre totes aquelles sol·licituds rebudes que compleixin els requisits i s’elaborarà un calendari en coordinació  amb les sales i els artistes seleccionats amb un mínim de sis concerts per cada artista, que tindran lloc entre els mesos d’abril i novembre de 2022.

La convocatòria per sales s’obrirà a les 11:00h del dijous 24 de març fins a les 18:00h del dimarts 12 d’abril.

RESUM DE LA CONVOCATÒRIA #GPS12:

  • Dirigida a artistes emergents:amb un mínim d’1 Ep i un màxim de 3 LPs correctament publicat/s
  • Data d’inici d’inscripció: 11:00h de l’1 de març de 2022
  • Data límit d’inscripció: 18:00h del 15 de març de 2022
  • Data publicació provisional de grups aprovats: 22 de març de 2022
  • Període per sol·licitar revisió: 23 de març del 2022, fins a les 18:00h
  • Data publicació definitiva artistes aprovats: 24 de març de 2022
  • Inici votació pública: 11:00 h del 28 de març de 2022
  • Fi votació pública: 18:00 h del 5 d’abril de 2022
  • Anunci 26 grups i solistes seleccionats #GPS12: 12 d’abril de 2022
  • Inscripció a través de: www.girandoporsalas.com

 

Pots descarregar les bases aquí

 

#GPS12
#GirandoPorSalas
#NosVemosEnLasSalas