Nova Subvenció, Inscripcions Fira Mediterrània & Campanya ‘Emociona’t’

Subvenció per les empreses culturals que pateixen tensions de liquiditat a causa de la COVID-19

El Departament de Cultura juntament amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), han obert la subvenció de les despeses financeres préstecs ICF Cultura Liquiditat derivades de l’impacte de la COVID-19 en la seva activitat. En concret, se subvencionen les despeses financeres dels préstecs per liquiditat que els ha concedit l’Institut Català de Finances.

L’objecte d’aquesta línia de subvencions és donar suport a les empreses i entitats culturals que pateixin tensions de liquiditat derivades de l’impacte de la COVID-19 en la seva activitat. El període per presentar la sol·licitud és fins al 31 de gener de 2022, dia inclòs.

Pots trobar més informació i sol·licitar la subvenció en el següent enllaç:

Més Informació

 

Fira Mediterrània de Manresa: oberta la convocatòria artística

La Fira Mediterrània de Manresa obra la convocatòria artística per la seva 25a edició que tindrà lloc del 5 al 9 d’octubre del 2022.

La Fira busca propostes de músicad’arts escèniques o de carrerde cultura popular i associacionisme que parteixin de l’arrel tradicional com a motor creatiu i que ens parlin en present.  Les propostes es poden presentar fins al 20 de gener del 2022.

Podeu trobar més informació sobre la convocatòria artística en el següent enllaç:

Més informació

 

‘Emociona’t: la campanya per promocionar i donar suport la cultura

El Departament de Cultura engega la campanya ‘Emociona’t‘, adreçada directament a la ciutadania per tal que gaudeixiparticipi i s’emocioni amb tot el que la cultura els proposa.

Aquesta iniciativa compta amb la complicitat de diferents agents del sector i equipaments nacionals, i està pensada per arribar a tot el territori i a tothom.

La campanya interpel·la directament el públic amb eslògans com ‘Visita una exposició‘, ‘Descobreix la nostra música‘, etc. Sobretot, el missatge de ‘Emociona’t‘ se centra en la importància de compartir la cultura i de viure-la amb els que ens envolten.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

Més informació