Obert el període d’inscripció pel Postgrau en Gestió de la Indústria Musical

S’obre el període d’inscripcions de la tercera edició del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical que tindrà inici l’octubre de 2021 de forma presencial i que serà impartit per l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona. Tots els associats i associades d’ARC disposen d’un 10% de descompte

S’obre el període d’inscripcions del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical, en què ARC és col·laboradora directe, tindrà inici l’octubre de 2021 de forma presencial i serà impartit per l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona.

Aquest curs et prepara per incorporar-te en el sector i desenvolupar projectes professionals en l’àmbit de la indústria musical des de la perspectiva dels professionals en actiu més representatius.

Ofereix una visió global i integradora dels diferents elements que intervenen en l’activitat musical des de la creació fins al públic, ja sigui a través de la creació estratègica de desenvolupament d’un artista, el domini de les xarxes i el negoci digital, la producció d’un esdeveniment musical, la contractació i aspectes legals o la producció discogràfica. Incorpora també l’adquisició de competències transversals com la gestió de projectes, el màrqueting digital i el treball en equip, fonamentals per al desenvolupament professional i la projecció en el sector. Durant el curs s’acompleix un projecte pràctic, real i transversal en grup on s’apliquen tots els coneixements adquirits.

El postgrau ofereix classes magistrals impartides per agents referents de la indústria de la música, tant locals com estrangers. Així doncs, inclou sessions de debat, taules rodones i visites tècniques a festivals i altres organitzacions per oferir una visió completa del negoci.

Objectius

  • Formar professionals amb les competències necessàries per integrar-se i desenvolupar projectes en aquest sector.
  • Oferir una visió global i integradora dels diferents elements que intervenen en l’activitat musical, des de la creació fins al públic, ja sigui arribant a través de la producció discogràfica o d’un esdeveniment musical.

A qui va dirigit

Aquest postgrau va dirigit a graduats universitaris en especialitats de les branques d’arts i humanitats, ciències socials i jurídiques i enginyeria que tenen la voluntat de dirigir la seva carrera professional cap al sector de la música.

Professionals del sector musical o cultural amb, almenys, dos anys d’experiència i una titulació de cicle formatiu de grau superior que volen consolidar les seves competències i créixer en responsabilitat en aquest camp.

Tots els associats i associades d’ARC disposen d’un 10% de descompte.

Més informació

Per consultar tota la informació relacionada al postgrau o sol·licitar més informació, consulteu el següent enllaç:

Postgrau Gestió de la Indústria Musical