top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Començen els concerts dels artistes seleccionats pel #GPS13 de Girando Por Salas

Els concerts de l'edició #GPS13 deGirando Por Salas arrencaran aquesta pròxima setmana del 27, 28 i 29 de gener. Un total de 26 bandes i solistes seleccionats per l'edició #GPS13 de Girando Por Salas comencen les seves gires amb ajudes finançades per INAEM en gairebé 200 concerts que portaran la música en directe a totes les comunitats autònomes i la ciutat de Ceuta fins al 31 de maig.


Un total de 210 sales de totes les comunitats autònomes i de la ciutat autònoma de Ceuta s'han inscrit en aquesta edició #GPS13 per a poder acollir algun dels 200 concerts previstos per a aquesta nova edició, per la qual l'organització recupera les dates de celebració que eren habituals en els anys previs a la pandèmia.

Durant les anteriors dotze edicions s'han realitzat més de 2000 concerts en 1500 sales participants, amb una assistència de més de 150 mil persones.


Girando por Salas és una iniciativa de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM), en col·laboració amb la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP), de la qual ARC forma part.


L'objectiu de GPS és fer costat a artistes emergents de tots els estils, tant solistes com bandes, oferint ajudes per a la celebració de concerts dins del circuit de sales en tot el territori espanyol. Aquests concerts es realitzaran fora de la comunitat autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dins d'aquesta. Així mateix, els artistes rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs potenciant la producció discogràfica i l'estabilitat del circuit de sales de música en directe.


En la seva tretzena edició, s'hi afegeixen les gires de varis artistes com: Anabel Lee, Ballena, Nativa, Nat Simons, dani, Faneka i Aiko. Al botó podeu consultar la resta de gires ja anunciades.

Comments


bottom of page