top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Acreditat amb un 30% de descompte a la 5a edició del JAZZ I AM Barcelona

Els dies 16 i 17 de març de 2023 se celebrarà la cinquena edició del JAZZ I AM Barcelona International Jazz Meeting, organitzat pel Taller de Músics.


Com cada any, l'objectiu de JAZZ I AM és impulsar aliances entre professionals de la música i contribuir a la internacionalització dels projectes d’artistes de l’escena jazzística nacional, mentre crea un espai d’intercanvi i reflexió.


Novament els socis i sòcies d'ARC podran gaudir d'un descompte del 30% en les acreditacions Full Pass, One Day Pass 16/03 o One Day Pass17/03.


Durant les dues jornades del festival, els acreditats podran assistir a tres taules rodones on es tractaran temes com la intel·ligència artificial aplicada al jazz, el procés creatiu en les coproduccions internacionals i l’Estatut de l’Artista, aquesta última organitzada per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM).

També s'acollirà les actuacions en directe de catorze grups en format showcase que tindran lloc al Jamboree. Respecte als espais de trobada entre els programadors, mànagers i artistes, enguany tornarà a tenir lloc el MeeThePro, amb un format dinàmic, proper i amè. El MeeThePro, que és una activitat exclusiva pels portadors de l'acreditació Full Pass, es dividirà en dues sessions: una enfocada a l’àmbit internacional i l’altra centrada en l’escena neerlandesa.


La gran novetat d'aquest any és la creació d'un un espai d’entrevistes en profunditat anomenat “Una conversa amb...”, on Jeff Levenson parlarà amb Jordi Pujol de Fresh Sound Records i Francesco Martinelli de la Siena Jazz Foundation. A més, s’impulsa una audició comentada sota el títol “The new sound of Jazz”, que analitzarà les noves sonoritats del jazz sorgides de la seva fusió amb altres gèneres. Totes aquestes activitats tindran lloc a l’Ocaña, a la Plaça Reial de Barcelona.


En aquest quinquenni de vida, el JAZZ I AM es demostra com en un espai de referència en el circuit del jazz internacional i és un punt de trobada obligat entre diferents agents del sector, consolidant Barcelona com una de les capitals del jazz.


Podeu obtenir més informació sobre el programa del JAZZ I AM a la pàgina del festival.Comments


bottom of page