top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Noves oportunitats de desenvolupament professional en el sector musical - Màster i Postgrau a la UB

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), inicia el pròxim mes d’octubre la 1a edició del Màster en Indústria Musical i la 5ª del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical.


👉Gaudeix d'un 10% de descompte exclusiu amb ARC

Gràcies al conveni que tenim amb l’IL3-UB, els associats/des i treballadors/es d’ARC gaudiran del 10% de descompte en el preu de la matricula.

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), inicia el pròxim mes d’octubre la 1a edició del Màster en Indústria Musical i la 5ª del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical. Matricula't amb un 10% dce amb ARC.
Màster i postgrau indústria musical a Barcelona

El Màster en Indústria Musical i el Postgrau en Gestió de la Indústria Musical són programes professionalitzadors que donen resposta a les necessitats del sector, capacitant els estudiants per integrar-se, desenvolupar i liderar projectes en aquest àmbit, des de la perspectiva i col·laboració docent dels professionals en actiu més representatius.


Els participants adquiriran una visió especialitzada i integradora dels diferents elements que intervenen en l'activitat musical, des de la creació fins al públic, sigui arribant a través de la producció discogràfica o d'un esdeveniment musical. Amb aquests programes tindràs la possibilitat d'assistir a classes magistrals impartides per agents referents de la indústria, tant locals com estrangers, així com a tallers, sessions de debat, taules rodones i visites tècniques a festivals de primer ordre i altres organitzacions que et donaran una visió completa del sector.


Aquests dos programes introdueixen a futurs professionals de la indústria i perfeccionen membres en actiu del sector.


Per consultar tota la informació relacionada amb el màster i postgrau o sol·licitar més informació, podeu consultar el següent enllaç: Màster en Indústria Musical També podeu veure el Vídeo Presentació aquí.


コメント


bottom of page