top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Participació de Junior Report Red a la Gala dels Premis ARC

L'edició d'aquest any dels Premis ARC ha pogut comptar amb la participació dels joves reporters de Junior Report Red.


Junior Report Red és la branca del projecte Junior Report, que dona veu a tots els joves redactors d'arreu d'Espanya i que està enfocat al públic més jove. L'associació ARC va proporcionar acreditacions de premsa als joves redactors, que van assistir a la Gala dels Premis ARC 2022 per tal de donar cobertura a l'esdeveniment i participar de l'experiència des de dins.


La representació lleidatana de la revista escolar, formada per les redaccions de les escoles de Guindàvols i Episcopal, va entrevistar a TheTyets i Julieta al photocall situat a la mateixa catifa vermella que donava entrada al teatre.


Tant a les seves xarxes socials, com el reels publicats a l'Instagram oficial de Junior Report Red, com als portals web del projecte Junior Report, hem pogut anar llegint les cròniques que han publicat els estudiants. Us deixem el reportatge que ha publicat a YouTube l'escola Episcopal.Novament, volem tornar a estendre el nostre agraïment als joves redactors que van participar en la Gala dels Premis ARC. Des d'ARC ens agrada col·laborar en aquest tipus d'iniciatives i activitats que fomenten la cultura i la difusió d'aquesta. Esperem poder tornar a col·laborar en un futur amb la revista.


Comments


bottom of page