top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

ProARC 2022 Lleida, la primera jornada professional organitzada per l'associació ARC

PROARC 2022

La jornada ProARC 2022 Lleida és la primera trobada professional que organitza l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), amb la col·laboració de la Diputació de Lleida - Patronat de Transformació Econòmica, l'Ajuntament de Lleida, Catalan Arts - ICEC Institut Català de les Empreses Culturals i la SGAE.


Aquesta trobada, que es realitzarà el dia 30 de novembre a La Llotja de Lleida, en el marc de la celebració de la XX edició dels Premis ARC 2022, els Premis de la Indústria ​Musical del Directe, té com a finalitat principal posar en contacte directe als professionals del sector de la música en viu amb els responsables tècnics i polítics de l’administració pública local. Reunint per primer cop als ajuntaments, les institucions de la província de Lleida i els associats d’ARC, l'activitat que busca satisfer les necessitats dels professionals i empreses que es dediquen a la producció d’esdeveniments i a la comercialització i distribució de les arts en viu i afavorir el creixement col·lectiu, el desenvolupament del sector i de la cultura al nostre país.


Els objectius principals del ProARC 2022 Lleida són:


Fomentar la creació de nous festivals i altres esdeveniments gràcies a la col·laboració públic-privada per tal que generi activitat econòmica als pobles de la província i a la ciutat de Lleida.


Donar a conèixer i potenciar els espais i les activitats singulars del territori gràcies a la creació de festivals, cicles de concerts, activitats festives i tradicionals, etc.


Apropar l’oferta artística a la província de Lleida amb la finalitat de garantir, per igual a tota la societat catalana, l’accés a un bé essencial, com és la cultura.


Equilibrar culturalment el territori català potenciant el desenvolupament artístic de la província de Lleida i evitar una saturació cultural més gran a les províncies de Barcelona i Girona.


El ProARC 2022 Lleida, és una jornada exclusiva per a associats d'ARC i ajuntaments del territori de Lleida. Podeu descobrir les activitats de la jornada accedint a la pàgina web del ProARC 2022 Lleida.


Els Premis ARC 2022 i el ProARC 2022 s'organitzen amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, el Departament de Cultura de La Generalitat de Catalunya, l'EIE la Diputació de Lleida - Patronat de Transformació Econòmica i el patrocini de la SGAE, la Fundació SGAE l'AIE, San Miguel, CocaCola i FIATC.


També compten amb la participació dels mitjans de comunicació TV Lleida, TV3, el Canal 33, Catalunya Ràdio i iCat FM, i la col·laboració de Renfe-Rodalies com a transport oficial i AA Hoteles Ciutat de Lleida com a hotel oficial dels Premis ARC 2022.




bottom of page