top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

ProARC 2023 Lleida, segona jornada professional organitzada per l'associació ARCLa jornada ProARC 2023 Lleida és la segona trobada professional que organitzen la Diputació de Lleida a través del Patronat de Transformació Econòmica, l'Ajuntament de Lleida i l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) amb l'objectiu de posar en contacte directe els professionals i les empreses del sector de la música en viu amb els responsables tècnics i polítics de l’administració pública local.


La trobada professional tindrà lloc en el marc de la celebració de la XXI edició dels Premis ARC 2023, Premis de la Indústria ​Musical del Directe. El dia 29 de novembre a les 10:00h, al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida!Enguany el ProARC creix amb algunes novetats com és la participació de la Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo (A.R.T.E.)

MÉS NOVETATS PROARC2023:


Les conferències que ocupen l’espai de la tarda s'han programat per a respondre a les necessitats informatives de tots els participants. Ja tenim confirmades les taules de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultural i de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i la societat d’Artistes Intèrprets i Executants d’Espanya (AIE). Les empreses ARC que participin al ProARC 2023 disposaran d'una nit d'hotel gratuïta.​Les inscripcions per aquesta trobada es realitzaran a través de la plataforma ProARC 2023. Recordem que a la plataforma podreu crear-vos un perfil professional, veure les activitats de la jornada i accedir als perfils de la resta de participants, així com descobrir altres continguts que hem preparat per a tots vosaltres.


PROGRAMA DE LA JORNADA

1 | Reunions Ràpides (10:30 - 12:25h) - En aquestes reunions ràpides de 10 minuts podreu entrevistar-vos directament amb les empreses que hàgiu agendat prèviament a través de l'aplicació.

2 | Aperitiu professional (12:30 - 13:45h) - En aquest espai obert podreu contactar amb qualsevol empresa o ajuntament participant a les jornades ProARC 2023: Lleida.

3 | Dinar professional (14:00 - 16:00h) - Dinar per associats d'ARC i socis de A.R.T.E.

4 | Xerrades (16:00 - 18:00h) - Conferència sobre el Programa.cat i el Sistema Públic d'Equipaments Escenics i Musicals de Catalunya i els seus mecanismes de suport, una xerrada de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura, i la taula sobre Propietat Intel·lectual a càrrec de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i la societat d’Artistes Intèrprets i Executants d’Espanya (AIE).

Dimecres 29 de Novembre, al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida.


Organitzen l'AssociacioARC amb la col·laboració de SGAE, Diputació de Lleida, FIATC, Paeria de Lleida i IEI.
Comments


bottom of page