Premis ARC 2021, Pressupost Cultura 2% & Programa.Cat

S’obre el període de votacions pels guanyadors dels Premis ARC 2021

Arriben els XIX Premis de la Indústria Musical del Directe, els Premis ARC 2021. Se celebraran el dilluns 13 de desembre a les 19:30h a la Sala BARTS de Barcelona.

Un cop presentades les nominacions de totes les categories dels Premis, a partir d’aquest moment i fins al dia 21 de novembre a les 24.00 hores, els associats d’ARC poden votar als nominats i nominades a les diferents categories mitjançant un formulari.

Juntament amb la nota de premsa, enguany s’ha presentat la imatge gràfica dels Premis amb una nova proposta de logo i unes tonalitats de color diferents, adaptant-se a una nova estètica.

En el següent enllaç trobareu el document amb les propostes i resultats:

Resultats de les nominacions

 

 

El pressupost de Cultura puja però no arriba als nivells promesos pel Govern

Els pressupostos de Cultura pugen 85,2 milions d’euros més que els comptes del 2020, assolint l’1,3% del total dels comptes públics Catalans, una pujada insuficient segons les promeses fetes pel Govern Català.

La consellera Natàlia Garriga esperava aconseguir una pujada del 30% i 40%, arribant a un mínim de 100 milions pel 2022 per encaminar els pressupostos cap al 2% promès.

Des d’Actua Cultura, s’han fet ressò de la notícia amb el següent tuit:

 

Per més informació sobre els pressupostos de Cultura consulteu la següent notícia:

Més informació

 

 

Novetats de la Convocatòria del Programa.cat 2022

Després de les mesures extraordinàries contemplades al programa.cat durant les darreres dues convocatòries, el Departament de Cultura ha anunciat que la nova convocatòria per 2022 seguiran la normativa de la situació prèvia a la pandèmia.

Així doncs i, tot i que les bases específiques es publicaran a principis de 2022, el Departament ha volgut avançar la normativa en la qual es basaran.

Podeu consultar els llindars establerts a l’enllaç a continuació:

Més informació