Premis ARC, Fons #NextGeneration & Eleccions Acadèmia

Arriben els Premis ARC!

Queda menys d’una setmana pels Premis ARC 2021 que se celebraran el proper dilluns 13 de desembre a la Sala Barts.

Durant aquesta setmana rebreu les entrades per a la gala presentada per l’Ivan Labanda on coneixerem els guanyadors i guanyadores de la 19a edició dels premis. A més, ja us podem anunciar que la gala comptarà amb 4 grans actuacions:

Manu Guix
Marcel i Júlia
The Tyets
Tribade

Us esperem a totes i tots a les 18:30h on us oferirem una cervesa de benvinguda!

A causa del recent canvi de normativa, per l’accés serà necessari mostrar el certificat de vacunació, de recuperació o prova diagnòstica negativa de Covid-19.

 

Sessió informativa sobre els Fons Next Generation i el sector cultural

El Departament de Cultura, a través de l’ICEC, organitza una sessió informativa en què es presentaran les línies mestres de les ajudes provinents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea i com les empreses i entitats del sector cultural se’n poden beneficiar.

Atenent que els Fons europeus Next Generation han generat moltes expectatives i també molts dubtes entre les empreses i les entitats culturals catalanes, durant la sessió es proporcionarà informació detallada sobre les diferents tipologies d’ajudes, objectius de cada línia, terminis i requisits d’accés.

Què són els Fons Next Generation? Com s’articulen a Catalunya? Oportunitats per al sector cultural? Quines són les vies per accedir-hi? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals es donaran resposta en aquesta sessió informativa.

Podeu consultar el programa de la sessió i inscriure-us al següent enllaç:

Més informació i inscripcions

 

Eleccions a l’Acadèmia Catalana de la Música

El passat 30 de novembre es van celebrar l’Assemblea Electoral de l’Acadèmia Catalana de la Música per a decidir els pròxims Consell Acadèmia i Junta Directiva pels propers 4 anys. La candidatura escollida, amb un 93% dels vots, va ser la de l’actual president, Gerard Quintana, acompanyat de la següent Junta Directiva:

  • Guillem Arnedo (president de l’AMJM)
  • Ester Bonal (pedagoga musical i directora de Xamfrà)
  • Laura Duran (gestora cultural i periodista)
  • Carles Farràs (president de l’ACEM)
  • Eva Faustino (gerent de l’APECAT)
  • Arturo Gaya (músic, divulgador i periodista)
  • Albert Mas (gerent d’ARC)
  • Mar Medinyà (músic, historiadora de l’art i musicòloga)
  • Natxo Tarrés (músic i activista)
  • Lluís Torrents (president de l’ASACC)

Més informació