Primavera Pro, Premis CoNCA & Impacte Programacions Segures

Engega el Primavera Pro!

El proper dimecres 2 de juny s’inicia la fira del Primavera Pro que durarà fins divendres 4 de juny. Es realitzarà presencialment al CCCB i en streaming des de la seva plataforma en línia on es celebraran les conferències i showcases, obertes al públic.

Us recordem que l’acreditació assegura l’accés prioritari a totes les activitats presencials amb prèvia reserva. A més a més, també teniu accés a totes les activitats en streaming sense la necessitat de realitzar reserva prèvia, amb la possibilitat de comunicar-vos a través del xat amb la resta d’assistents virtuals i fer preguntes als ponents. En cas de no poder assistir en directe, les sessions quedaran penjades a la plataforma del Primavera Pro.

El termini per a demanar les acreditacions gratuïtes com a associats i associades d’ARC ja ha tancat. Tot i així, es poden seguir adquirint acreditacions pel preu de 40€ a través d’aquest enllaç.

Us adjuntem el programa complet de les diferents conferències i showcases que se celebraran al llarg de la convenció. Igualment, us informem els Speed Meetings que realitzaran alguns dels associats/des d’ARC el divendres 4 de juny a les 12h, i són els següents:

  • Ester Vila (Concert Studio)
  • Pau Corbalán (The Project)
  • Miquel Fernández (Clipper’s Live)
  • Rosa Galbany (Taller de Músics)

Per a més informació, consulta el programa complet del Primavera Pro.

Consulta el programa complet del Primavera Pro 2021

 

Lliurament dels Premis CoNCA 2021

Ahir, 27 de maig de 2021, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) va fer lliurament dels premis CoNCA 2021. Segons el plenari del consell i jurat, en aquests premis conflueix una àmplia representació generacional i es destaca «la transmissió de coneixement, el poder transformador de la cultura, el compromís territorial i una bona mostra del paper de la cultura com a bé essencial per al desenvolupament personal i col·lectiu».

Els premis han estat els següents:

  • Narcís Comadira (Girona, 1942), pel conjunt de la seva obra artística com a escriptor i pintor.
  • Maria Contreras Coll (Barcelona, 1991), pel seu talent com a fotògrafa i les seves propostes íntimes i amb perspectiva de gènere.
  • Maria Carme Dalmau i Dalmau (Barcelona, 1930), per la seva trajectòria com a cofundadora i editora de l’empresa Rafael Dalmau, Editor.
  • Dansàneu. Festival de Cultures del Pirineu, pel conjunt del projecte impulsat.
  • Mónica Rikić (Barcelona, 1986), per l’excel·lència i innovació dels seus projectes tecnoartístics.

Més informació

 

Recull de premsa de les Jornades “Programacions Segures en Temps de Pandèmia”

Tal com ja sabeu, del 18 al 21 de maig del 2021 van tenir lloc les Jornades “Programacions Segures en Temps de Pandèmia”.

L’objectiu de la campanya va ser posar al centre del debat que les festes majors i les programacions musicals són segures, s’han de dur a terme i que no es pot tornar a produir la massiva anul·lació de l’any anterior.

La repercussió mediàtica ha estat d’èxit total: l’anunci ha rebut més de 337.000 visualitzacions a Instagram i Facebook, i les xarxes socials de l’Associació han crescut un 12% en seguidors. Us animem que seguiu compartint l’anunci als vostres coneguts.

A més a més, les jornades han suposat un important impacte als mitjans, i per això us compartim el recull de premsa on podeu consultar tant l’impacte en premsa escrita, com en ràdio i televisió.

Consulta l’impacte en premsa