Comunicat en referència a la pròrroga del confinament perimetral

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) rebutja la pròrroga del confinament perimetral de caps de setmana per assistir a esdeveniments o actes culturals

L’ASSOCIACIÓ ARC DEMANA LA RECTIFICACIÓ, JA QUE EL CONFINAMENT MUNICIPAL PROVOCA UN ENORME GREUGE EN LES ACTIVITATS CULTURALS EN LES QUALS EL 50% DELS ASSISTENTS PROVENEN DE FORA DEL MUNICIPI

Després de la pròrroga anunciada ahir dijous 3 de desembre de les normes de la primera fase de la desescalada durant 15 dies més, l’associació creu totalment necessari per al sector i  reclama:

  • La rectificació de la prohibició de mobilitat de divendres a diumenge als actes culturals, pel fet que precisament aquests dies és quan es programen la majoria de les actuacions de música en directe.
  • L’admissió de l’entrada a un espectacle cultural com a salva conducte per als desplaçaments entre municipis durant els caps de setmana.
  • La modificació del confinament perimetral territorial a regions sanitàries en les fases 1 i 2 de la desescalada com es va fer al juny, en lloc de per municipis o comarques.

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) és una de les associacions professionals del sector de la indústria musical amb més antiguitat del país (amb més de 40 anys d’història) i es pot considerar el Col·legi Professional dels representants, els mànagers i els promotors. Compta amb més de 60 empreses associades.

 

Contacte per a premsa: comunicacio@arcatalunya.cat