S’acosta BIME PRO, amb més de 160 ponents, 300 festivals i la primera edició de BIME TECH

BIME PRO FESTS reuneix més de 300 festivals batent el rècord d’anteriors edicions

Neix la primera edició de BIME TECH, que reunirà els principals proveïdors del sector en l’àmbit nacional i internacional

BIME EXPERIENCE permetrà als assistents poder gaudir d’avantatges i descomptes en museus i restaurants de Bilbao durant el festival
 
BIME PRO FESTS, el punt de trobada per a tots els professionals del sector dels festivals i de la música en directe tornarà a convertir Bilbao en l’epicentre de les promotores de festivals del país el pròxim 31 d’octubre, en el marc de BIME PRO.

La trobada segueix apuntant al més alt, superant el rècord d’assistència en els seus sis anys de trajectòria i albergarà en aquesta pròxima edició a més de 300 festivals de la península Ibèrica -i d’altres punts del planeta, demostrant que cada any són més els festivals i promotors que confien en l’única trobada per a professionals del sector dels festivals a casa nostra.
 
En aquesta ocasió, la temàtica general girarà al voltant de la identitat dels festivals de la dècada vinent, englobant aquesta la irrupció en el mercat musical dels grups inversors, la contribució als objectius de desenvolupament sostenible, l’exploració de noves tendències i possibilitats de negoci, o la importància i reptes de la gestió al voltant de la innovació tecnològica en el món dels festivals.

Un total de 8 conferències, presentacions i més de 20 ponents que conformen la propera i més poblada edició de BIME PRO FESTS fins a la data.

 

MÉS DE 70 CONFERÈNCIES I LA INCORPORACIÓ DE NOUS PONENTS TANQUEN EL PROGRAMA GENERAL DE BIME PRO

BIME PRO revela a més el que serà el gruix de la seva programació per a aquesta edició, els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. Un total de 70 conferències, taules rodones, ponències, presentacions i tallers, i més de 160 ponents completen aquest programa que cobreix les diferents branques i vessants de la indústria musical global.
 
Entre els seus temes a tractar es troben conferències que cobreixen ‘els nous models de creació i finançament de la indústria audiovisual’; ‘La sincronització i la seva evolució en l’era digital’; ‘El canvi en les formes de mecenatge al nostre país’; ‘Els reptes actuals en la gestió dels drets d’autor i la propietat intel·lectual a Europa’; o ‘la música llatina en l’era digital i el seu llegat’.

Més de 70 temàtiques que cobriran diferents potes de la indústria com el programa de formació en indústria musical, BIME PRO Campus; l’espai per a la innovació i l’emprenedoria que brinda BIME PRO Start Up! i les seves iniciatives clau per a l’impuls de les startups de les indústries creatives com la Startup Competition o Startup Village; o la guinda del pastís amb el primer i únic partit de fires iberoamericanes d’Europa, el Atlantic Music Conferences Symposium (AMC).

 

NEIX LA PRIMERA EDICIÓ DEL MERCAT DE PROVEÏDORS, BIME TECH

Una altra de les novetats d’BIME PRO és la primera edició del seu mercat de proveïdors. BIME TECH neix per a ells, per a donar cabuda a totes aquestes persones que fa anys que estàn al sector i també per a aquells que volen entrar a formar part d’ell. Xerrades i conferències amb els millors experts, estands i expositors amb els productes tecnològics més avantguardistes i innovacions que faciliten la feina, i moltes oportunitats de negoci. Un mercat que obrirà les portes a l’atri del BEC! per congregar tècnics, empreses de serveis i professionals que aporten solucions en esdeveniments de totes les mides.