Som Bé Essencial i volem Salconduït Cultural ja!

DAVANT DE LA PRÒRROGA DEL CONFINAMENT COMARCAL, L’ASSOCIACIÓ ARC CONTINUA RECLAMANT AMB URGÈNCIA EL SALCONDUÏT CULTURAL PER A GARANTIR LA SUPERVIVÈNCIA DELS ACTES CULTURALS

Davant de la pròrroga del confinament cultural, amb un perjudici directe sobre la programació de concerts i del públic que hi vol assistir -que ja havia adquirit les entrades-, ARC exigeix que es mantingui la possibilitat de circular per tot Catalunya amb un Salconduit Cultural, que pot ser perfectament l’entrada.

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya continua fent aquest clam sobretot perquè la música en directe ha demostrat per activa i per passiva que no és focus de contagis. Avui dia, a més, compleix amb escreix restriccions com la reducció de l’aforament i el límit de persones. La prohibició de què els espectadors d’altres municipis o comarques o vegueries o regions sanitàries puguin assistir a un acte cultural, provoca i seguirà provocant una allau de suspensions de les actuacions previstes els pròxims mesos.