Sessió SDE & programa Impulsa Cultura

Sessió SDE: Adaptació de models de negoci culturals post-COVID-19

El Servei de Desenvolupament Empresarial ofereix un nou curs el proper dimarts 15 de febrer de 10 a 12:30h, dedicat a com les empreses culturals estan adaptant els seus models de negoci a internet després de la pandèmia.

A partir de casos pràctics d’empreses i organitzacions culturals d’arreu de Catalunya, els professionals que participin en aquest curs aprendran que empreses com la seva s’han vist obligades a adaptar els seus models de negoci per sobreviure a la pandèmia. S’analitzaran quins components dels seus models de negoci han hagut d’adaptar, com ho han fet i quins han estat els factors clau d’èxit. També, en quantes fases s’ha dut a terme aquesta adaptació, el paper de la improvisació en l’adaptació i el paper de les associacions i les institucions culturals en la transferència de coneixements i en la difusió de les innovacions.

Més informació i inscripcions

 

La Fundació Catalunya Cultura obre la convocatòria del Programa IMPULSA CULTURA 2022

La Fundació Catalunya Cultura presenta un any més el programa IMPULSA CULTURA amb l’objectiu de dotar projectes culturals de les eines, recursos i metodologies per convertir-los en propostes més viables i sostenibles.

D’entre els projectes culturals presentats, els 10 finalistes del programa optaran als Premis IMPULSA CULTURA, valorats en més de 62.000€. Podeu consultar les bases aquí.

Aquest divendres 11 de febrer a les 10h tindrà lloc la presentació virtual per resoldre dubtes i qüestions sobre la convocatòria. Per participar-hi és necessari inscriure-s’hi.

Més informació i inscripcions