Arxiu de la categoria: Noticies

POSTGRAU GESTIÓ MUSICAL IL3-UB — Descompte exclusiu pels socis d’ARC

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona inicia el pròxim mes d’octubre la 4a edició del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical, amb un programa adaptat al moment i enfocat a explorar els canvis i la transformació que experimentarà a curt i llarg termini la indústria musical.
El Postgrau en Gestió de la Indústria Musical és un programa professionalitzador dirigit a tots aquells professionals que vulguin desenvolupar i/o perfeccionar les competències necessàries per a fer front als reptes, transformació i projecció que experimenta la indústria musical, oferint una visió global i integradora des de la creació fins al públic. En aquest sentit, està dirigit tant per a futurs professionals de la indústria com a membres en actiu del sector.
Gràcies al conveni que tenim amb l’IL3-UB, els associats/des i treballadors/es d’ARC gaudiran del 10% de descompte en el preu de la matrícula. Per beneficiar-vos d’aquest descompte, haureu de contactar amb l’IL3-UB i comentar-ho a l’hora de fer la inscripció.
Podeu ampliar la informació a través del lloc web del postgrau: https://www.il3.ub.edu/…/postgrau-gestio-professional… 🎤🎵