Arxiu de la categoria: Noticies

El Mercat de Música Viva de Vic torna amb la seva 33a edició

El MMVV torna a la normalitat del 15 al 18 de setembre del 2021, apropant-se a la normalitat i prioritzant les estrenes musicals per impulsar el sector. L’activitat sectorial tindrà lloc a l’Atlàntida i els concerts es duran a terme en set espais de la ciutat de Vic.


Després d’un any marcat per la pandèmia i la virtualitat, el Mercat Música Viva de Vic (MMVV) torna a la presencialitat del 15 al 18 de setembre en un moment molt difícil per la indústria de la música. Enguany, serà la 33a edició i perseverà com a punt de trobada i de dinamització del sector, posant el focus en la seva funció d’altaveu de noves propostes de música en viu.

En aquesta edició el leitmotiv del mercat, fa èmfasi en el fet de viure la música en directe. Tant per als professionals acreditats com per al públic general, es convida a entendre el MMVV 2021 com un espai de gaudí i de posada en valor de la música en viu.

L’activitat professional del mercat, es durà a terme del dimecres 15 al divendres 17 als tres espais de l’Atlàntida, el teatre, l’auditori i la carpa, i per ara s’espera acreditar uns 600 professionals. L’activitat tindrà dos pilars essencials: l’estrena d’espectacles en directe i les activitats professionals pròpiament, en les que hi haurà pitchings en format híbrid (físic i online); jornades de treball en forma de conferències i reunions sectorials, presentacions de projectes i speed meetings.

Tota la programació del MMVV es podrà seguir per streaming per tots aquells que no puguin assistir al mercat de manera presencial, i tot el contingut que es retransmeti quedarà penjat a la seva pàgina web, per tal que totes les persones acreditades puguin recuperar-lo posteriorment.

Programació musical

Enguany, el mercat prioritzarà les estrenes musicals com un dels punts forts de la 33a edició on més d’una vintena d’artistes estrenaran els seus nous projectes. És el cas de la menorquina Anna Ferrer, que presenta el seu darrer treball, produït per El Niño de Elche; o d’El Petit de Cal Eril, que estrena el seu últim disc a la tardor. Enric Montefusco ofereix un nou espectacle amb una posada en escena curosament treballada, i la banda de jazz i soul The Excitements arriba amb la seva nova vocalista somali Kissia San. Des de Portugal, presenten un projecte comú el baixista Theo Pascal i la cantant d’origen capverdià Carmen Souza, un duo amb història pròpia.

Les Joves veus catalanes Marta KnightLauren Nine i Intana presenten disc, aquesta última amb un treball íntegrament en català. Des de Mallorca arriba el pop electrònic del quartet Alanaire i, des del País Valencià, la veu íntima de la jove cantautora Esther. També estrenaran Roger MasEmlan i Sílvia Comes, que presenta un espectacle amb textos del poeta Jaime Gil de Biedma.

Podeu consultar més informació visitant la pàgina web del Mercat de Música Viva de Vic en el següent enllaç:

Pàgina web MMVV