Torna el Fira B! El mercat professional de música i arts escèniques referent de les Illes Balears

La Fira B! tornarà de l’11 al 14 de novembre del 2021. Dins del marc de la Fira B!, tindran lloc les Jornades Professionals Fira B! PRO, un punt de trobada entre professionals especialitzats del sector i els creadors del món de la música i les arts escèniques. Les acreditacions són gratuïtes i inclouen l’accés lliure a l’Espai Pro, a totes les activitats professionals i accés a la intranet professional de la Fira B.

La Fira B!  tornarà de l’11 al 14 de novembre de 2021, les jornades presencials se celebraran al Teatre Mar i Terra, al Xesc Forteza, i al Museu Es Baluard i Es Jonquet. La Fira B! és el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears. La trobada té com a objectiu principal donar a conèixer les darreres i més representatives creacions dels artistes de les Illes Balears i voltants, mitjançant una atractiva programació adreçada a programadors, artistes i públic en general.

La Fira va néixer el 2015 com a mostra d’arts escèniques de les Illes Balears, i el 2016 va incorporar la música a la seva àmplia oferta de disciplines escèniques teatrals.  En el seu plantejament també té cabuda els espais de trobada entre artistes i programadors, per tal d’afavorir la col·laboració i creativitat entre els diferents col·lectius presents a la trobada. Aquests espais compten amb tres grans eixos diferenciats: conferències, speedmeetings i showcases.

Aquest any, les Jornades Professionals de la Fira B!, tenen previst celebrar 21 conferències, xerrades i trobades adreçades als músics professionals per poder presentar els seus projectes als programadors i professionals locals (i no locals), per establir sinergies i col·laboracions amb altres artistes. Amb totes les complicacions per la Covid-19, s’inclouran actes en línia a més a més de les presencials, fent així un model híbrid.

En les jornades d’enguany, es posarà damunt la taula una informació molt pràctica i útil pels músics, com: “Com vendre el teu projecte i la importància de la comunicació”, “Com guanyar doblers amb la meva música”, “Quins ajuts puc aconseguir?”, “Com aprofitar al màxim les xarxes socials” o “Com promoure la teva música fora d’Espanya”, entre d’altres. També es preveuen trobades amb agències, mànagers, representants de sales i festivals. I també, reunions ràpides de 7 minuts amb una selecció de professionals i representants de la indústria estatal, dels Estats Units, Canadà, així com amb professionals i representants de festivals d’Amèrica llatina.

A la programació artística s’hi poden trobar una gran varietat d’artistes de tot el món, podem destacar Alanaire (Promo Arts) i Marira Jaume (Bankrobber), ambdós artistes d’associats d’ARC, Skygge, La Luwig Band, Anna Ferrer, Jack In Water, Go Cactus, Salvatge Cor, entre d’altres.

Consulta el programa de Jornades Professionals i la Programació Musical a continuació:

Programa Jornades Professionals

Programació Musical