Torna en directe la nostra música jove més actual amb #GPS10

El 17 de juliol Girando Por Salas GPS torna amb el re-inici de gira #GPS10

La sala El Nàutico a Sant Vicent Do Mar / O Grove (Pontevedra) acollirà el concert de reinici de les gires #GPS10 amb ajudes de Girando Por Salas, finançades per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), amb el músic asturià Willy Naves (Music Bus) i la seva banda com a protagonistes. Una sala a l’aire lliure i al costat de la mar que és un referent de la música en directe a nivell estatal i internacional.

I, durant el mes d’agost, les sales Gran Baba de Vejer Costa – El Palmar i Milwaukee del El Puerto de Santa María, ambdues a la província de Cádiz, Ambigú Axerquía de Córdoba i ZZ Pub de Málaga acolliran concerts d’altres bandes participants en la present edició de Girando Por Salas com són Sweet Barrio, Los Saxos del Averno i Aaron Rux & The Crying Cowboys.

La resta dels 26 artistes seleccionats en l’edició #GPS10 continuaran amb les seves gires de concerts en els mesos de setembre, octubre, novembre, finalitzant els seus gires al desembre, després de la reubicació de les dates previstes i que van haver de ser ajornades per l’Estat d’Alarma, completant així més de 100 concerts en aquests mesos finals de l’any 2020.

Durant els primers dies de setembre es llançarà la nova convocatòria per a l’edició #GPS11, com és habitual en les últimes edicions de Girando Por Salas. En l’edició actual, # GPS10, van ser 699 les bandes i solistes que es van inscriure per rebre aquestes ajudes als concerts finançades per l’INAEM.

Tota la informació i detalls estaran disponibles a la pàgina web de GPS.

#NosVemosEnLasSalas     #DiezAñosGirando         #GPS10