Traspàs de la nova junta i homenatge a l’expresident Ricard Ardèvol en el MMVV 2021

El dimecres 15 de setembre, aprofitant el primer dia del Mercat de Música Viva de Vic, es va realitzar un acte intern d’ARC on es va celebrar el traspàs de la nova junta i es va homenatjar l’expresident Ricard Ardèvol en el que van assistir una vintena d’associats i associades.

El primer dia del Mercat de Música Viva de Vic va ser una jornada llarga d’activitats, showcases, actuacions i presentacions, però sobretot, va ser un dia molt important pels socis i sòcies d’ARC, ja que es va dur a terme un acte intern per fer el traspàs de la nova junta directiva i l’homenatge a l’expresident Ricard Ardèvol. L’acte es va fer a la sala 3 de l’Atlàntida i va començar aproximadament a les 17:00h, on de mica en mica anaven arribant els socis/es i s’anaven situant en els seus llocs.

En la primera part de l’acte l’antiga Junta, formada per Jordi Gratacòs, Antonio Peral, David Becerra i Domi García, va començar amb una petita introducció i discurs de comiat fent un resum de les coses que havien fet durant els seus anys com a Junta Directiva d’ARC i presentant a la nova Junta formada per Raquel Bassas, Martín Pérez, Iban Orobitg, Litus Tenesa, Kiku Vallina, Berta Ferrer, Jordi Puig, Sergi Matas, Xevi Victori i Albert Mas, en que van ser elegits a la passada Assemblea General del més de Juliol.

Alguns socis van voler dir la seva felicitant la nova junta entrant i acomiadant a l’antiga, posant punts en comú i discutint sobre les problemàtiques actuals en què es troba al sector, marcant que aquest nou canvi de Junta Directiva servirà per agafar el relleu de l’anterior i seguir lluitant per la millora del sector i les seves condicions. La presidenta Raquel Basses va fer un discurs de benvinguda agraint a l’antiga Junta i parlant sobre els seus propòsits dins l’Associació com a presidenta d’ARC.

En la segona part de l’acte, es va dur a terme l’homenatge de l’expresident Ricard Ardèvol, amb unes paraules de l’expresident Jordi Gratacòs i precedir per una gran ovació de tots els socis/es. Alguns dels membres assistents també van voler dedicar-l’hi unes paraules, i els que no hi van poder ser, es van gravar en vídeo per poder dedicar-li unes emotives paraules cap a l’expresident.

Ricard Ardèvol, director d’Era Produccions, va ser president d’ARC entre els anys 2000 i 2006 -com ho va ser prèviament el seu pare del 1987 al 1991-, fins que es va passar el relleu a Joan Roselló (2008-2011). L’Ardèvol ha sigut sempre un soci molt important i estimat, donada la seva gran implicació en l’associació.