Trovam Pro Weekend: La Fira Valenciana de la Música

La novena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend se celebrarà del 3 al 6 de novembre a Castelló de la Plana apostant per un model presencial i online. Gràcies a la col·laboració entre ARC i el Trovam, tots els associats inscrits tenen accés a una nit d’hotel gratuïta.

La Fira Valenciana de la Música Trovam!- Pro Weekend és el lloc de trobada de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. Se celebra des de 2013 a la ciutat de Castelló i, en la seva programació combina activitats professionals com taules de debat, tallers i trobades juntament amb actuacions, concerts i showcases de grups de música valencians i de la resta de l’estat.

Amb la seva trajectòria de 9 anys, la Fira Trovam! s’ha posicionat com la gran cita anual del sector de la música en directe de la Comunitat Valenciana i ha comptat amb l’assistència de professionals de tots els àmbits que formen part de la cadena de valor musical: artistes, promotors, mànagers, agències i altres agents musicals.

Des de la seva primera edició, la Fira Trovam impulsa la capital de La Plana com a pol estratègic cultural i turístic de l’Arc Mediterrani, una aposta que pretén contribuir a descentralitzar l’activitat cultural valenciana, excessivament focalitzada en la ciutat de València. La intensa activitat cultural de Castelló, la seva diversa escena musical i les seves infraestructures culturals fan d’aquesta capital un lloc idoni on arreglar un projecte de desenvolupament estratègic com la Fira.

Des d’ARC, tindrem l’oportunitat d’explicar com l’associació ARC ajuda a articular el sector en els pitchings que es faran el 4 de novembre.

Objectius

El Trovam té uns objectius clars com a Fira, sobretot explorar les possibilitats de la música com a element clau en el desenvolupament social, cultural, econòmic i turístic dels territoris de la zona de Castelló i els voltants.

Tanmateix, consolidar la Fira en l’àmbit estructural i econòmic com un model de projecte col·laboratiu, en conjunció amb les diferents institucions públiques i privades. El Trovam pretén convertir-se en una convocatòria de referència a nivell estatal i enfortir la visibilitat de la indústria musical valenciana.

 

Programació musical

La programació musical d’aquest any està composta per una gran varietat d’artistes i gèneres musicals en què podem trobar: Aina Palmer, Samantha, Albert Pla, Ferran Palau, La Fúmiga, Àlex Blat, Borja Mompó o Gitano de Palo. Les actuacions es faran en dos punts claus de Castelló com el Teatre Principal i l’Auditori.

A continuació els cartells amb totes les actuacions musicals:

 

Pots consultar tota la informació sobre la Fira Trovam! Pro Weekend a la weva pàgina web:

Pàgina web Trovam