top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Anuari de la Música

L'Anuari de la Música és una publicació anual editada des de fa més de 20 anys conjuntament pel Grup Enderrock i l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). L’Anuari ofereix un balanç amb anàlisis, estadístiques, reportatges i articles d’opinió sobre l’estat de la indústria musical catalana, a partir d’entrevistes i les dades facilitades per agents més representatius del sector i les associacions de la indústria del directe (ARC), les sales (ASACC) i les companyies discogràfiques (APECAT i PAF).

 
Multitud
L’estat de la indústria musical catalana

Des d’ARC, i gràcies a la col·laboració dels nostres associats i associades, les institucions i entitats del sector, elaborem aquesta publicació impresa de gran rellevància per la indústria de la música. L’Anuari de la Música recull informes sobre l’evolució de la indústria de la música en directe, sobre el consum de música i sobre l’estat de la indústria discogràfica, així com entrevistes i opinions de professionals relacionats amb el sector (mànagers, promotors, representants, periodistes, polítics, etc.), informació sobre les activitats produïdes durant l’any anterior (mercats, fires, festivals, etc.), dades de subvencions i impacte econòmic del sector, analítiques de diferents estils musicals i el seu estat actual, entre altres reportatges.

 

Els objectius d’aquesta publicació són:

  • Editar una publicació impresa que posa en valor el pes econòmic del sector de la música i la seva evolució respecte als darrers anys.

  • Oferir un balanç amb anàlisis, estadístiques, articles de valoració i d’opinió amb gràfiques i rànquings complementats amb reportatges i entrevistes amb la participació de prop d’un centenar de veus representatives del sector i dels artistes més destacats.

  • Mostrar una anàlisi de la presència de gènere i llengua catalana en el mercat, les diferents plataformes i festivals de música en directe.

 
 
 
 
bottom of page