top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Fes-te soci

Els valors corporatius d’ARC són actuar de manera honesta, transparent, ètica, legal, professional i oberta, amb estreta col·laboració i màxim respecte amb tots els stakeholders, amb la finalitat d’afavorir el creixement col·lectiu i el desenvolupament del sector i de la cultura al nostre país. Si comparteixes aquests valors, associat a ARC.

 
 
 
 
 
 
 

Aprofita

la promoció actual

i associa’t amb un

durant el primer any.

50%

de descompte

Artista tocando en escenario
#gestionemlatevaveu

Gestionar la veu dels associats significa fer-los partícips de les decisions, empoderar-los i posicionar-los; per tant, satisfer les seves necessitats.

Associant-te a ARC faràs xarxa amb la resta de professionals i empreses del sector, tindràs accés a serveis que milloraran la teva activitat diària, i et beneficiaràs de les accions que porta a terme l’associació amb l’objectiu de diferenciar i posicionar els seus associats.

 

T’hi sumes?

Què necessites per associar-te?

Per tal de formalitzar la sol·licitud d’ingrés a ARC, necessitarem que ens emplenis el formulari que trobaràs a continuació. També et demanem que ens facilitis els següents documents, que enumerem a continuació.

 
 

Un cop recopilats els document, els podeu enviar a: gerencia@arcatalunya.cat

 
 
Formulari
per l'alta de soci
 

Un cop rebem el teu formulari, ens posarem en contacte amb tu per a explicar-te les següents passos del procés d'associació. Mentrestant, si teniu qualsevol dubte, problema o altra consulta que desitgeu realitzar, podeu contactar amb nosaltres emplenant el formulari de contacte, al peu de la pàgina

 
bottom of page