top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Anuari de la Música
2023

Multitud
Eina imprescindible d’anàlisi pel sector
 

La publicació es va presentar en roda de premsa el 7 de setembre de 2023 pels coeditors d’aquesta. L’edició del 2023 compara les dades de 2019 i 2022 aportades per empreses, entitats i institucions del sector musical català. Enguany la publicació s’ha dedicat al que s'ha après de la crisi per la pandèmia i de com es pot apostar per la sostenibilitat mediambiental, econòmica i de bon govern, així com en les bones praxis per als contractes públics dels espectacles musicals. Llegiu el resum de la publicació fent click aquí.

En resposta a les necessitats i demandes de les empreses i entitats del teixit empresarial musical, l’Anuari de la Música recull les dades del 2022 per plasmar les tendències de cada àmbit. Enguany, destquem el decàleg de males praxis elaborat per l'Associació ARC, que plasma algunes de les práctiques que realitzen les administracions locals en la contractació d’espectacles musicals. Un decàleg que ha de servir com a punt de partida d’una campanya per conscienciar les institucions per trobar solucions urgents. 

L’Anuari es demostra un any més com una eina imprescindible d’anàlisi pel sector, que ajuda i permet prendre decisions estratègiques, polítiques i empresarials.

 
 
L’Anuari en viu

L'edició actual de l’Anuari de la Música es veurà reforçada a través de les jornades de L’Anuari en Viu, que aquesta tardor posaran de nou el sector de la música a debat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

​En aquesta cita, que convoca els representants més importants del sector de la contractació i la música en directe del país, es porten a debat continguts de l'Anuari de la Música, els canvis en les tendències,l’evolució de les xifres i les perspectives de futur.

bottom of page