top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Acreditació amb descompte al BIME PRO 2022 amb ARC

BIME PRO BILBAO 2022

S’acosta la propera edició del BIME de Bilbao, que enguany celebra el seu 10è aniversari del 26 al 29 d’octubre. La trobada internacional de la indústria musical, BIME PRO, ha confirmat ja la participació dels primers 22 artistes y 22 ponents, representants dels Estats Units, Colòmbia, Alemanya, Xile, França, Argentina, Polònia, Mèxic, Àustria i Espanya.


Novament, els socis i sòcies d’ARC podran demanar les seves acreditacions amb un descompte del 25% i podran participar a la convocatòria de presentacions ràpides (pichings d'empresa) a través de la crida realitzada en col·laboració amb Catalan Arts.


Els associats d’ARC podran demanar les seves acreditacions amb un descompte del 25% i podran participar a la convocatòria de Pichings d'empresa a través de la crida realitzada en col·laboració amb Catalan Arts.

La sessió de pitchings organitzada per Catalan Arts obre l'oportunitat a una selecció d'empreses catalanes que podran exposar el seus projectes musicals als i les professionals assistents a la fira.


Entre les novetats de l’edició d’aquest 2022 del BIME PRO, s’obren nous gèneres musicals, com la música clàssica, l’electrònica i el flamenc; també es presenta el Film Music Lab, un laboratori de creació musical que anirà acompanyat de panels i xerrades entorn la composició musical per a la producció audiovisual i el cinema. Podeu conèixer la resta de novetats entrant al web del congrés.



bottom of page