top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Taula rodona d'ARC al Primavera Pro 2023, el 2 de juny al CCCB

L'Associació cedeix el testimoni als socis i sòcies, els quals debatran sobre com ARC cobreix les seves necessitats i sobre el valor l'associacionisme en el sector.


L'Associació ARC participarà enguany a la programació del Primavera Pro 2023 amb una taula rodona/presentació en el marc dels actes del Day Pro al CCCB de Barcelona.


La presentació, que tindrà lloc el divendres 2 de juny a les 11.00 hores a la Sala Raval del CCCB (Centre de Cultura Contemporánea de Barcelona), comptarà amb la intervenció de diversos representants d'empreses associades a ARC amb l'objectiu de compartir les motivacions que els van portar a adherir-se a una entitat articuladora del sector com ho és ARC, sobre com cobrim les seves necessitats i millorem la seva activitat diària. D'altra banda, també debatran sobre quines eren les seves expectatives, si s'han complert i, fins i tot, podran proposar accions per assolir els objectius comuns.


El debat serà moderat per la periodista cultural Consol Sáenz (RNE), i comptarà amb la participació de la directora i mànager de Beba33, i presidenta d'ARC, Raquel Bassas, dels associats Carmina Brandariz, mànager a Music Bus, François Jozic, promotor de Centris Events, Bernat Muntaner, mànager d'Oigo visiones i el gerent de l'associació, l'Albert Mas.


La nova edició del Primavera Pro 2023 del festival Primavera Sound Barcelona que se celebrarà del 31 de maig al 4 de juny a Barcelona. El Primavera Pro és un punt de trobada clau per al món de la música, tant nacional com internacional, que ofereix una finestra oberta a les novetats i reptes del sector i un espai de reunió per a connectar, compartir coneixement i generar idees i talent.


Acreditacions gratuites als treballadors de les empreses associades a ARC

Amb més de 3.000 professionals acreditats la passada edició, el Day Pro destaca entre les activitats del Primavera Pro per oferir presentacions de projectes emergents, congressos, showcases, workshops i panels, sessions de networking i mentoring, i d’altres activitats professionals.


Un any més, des d'ARC i gràcies a la col·laboració amb Primavera Pro, des d'ARC hem ofert a tots els associats i associades la possibilitat d'assistir al Day Pro del Primavera Pro de forma completament gratuïta.



bottom of page