top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Sónar+D programarà 130 propostes centrades en l'impacte de la intel·ligència artificial en les arts

La fira se celebrarà del 15 al 17 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona


El Sónar+D és un congrés internacional que aglutina un conjunt d'activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals que això comporta.


Enguany la trobada del festival Sónar programarà més de 130 propostes centrades en l'impacte de la intel·ligència artificial (IA) en les arts dins la seva 30a edició, que se celebrarà del 15 al 17 de juny al Palau de Congressos de Fira de Barcelona.

Així, el programa inclou debats entorn de l'aplicació d'aquesta tecnologia a la producció musical o audiovisual, o sobre les "amenaces" que comporta.


El cartell s'amplia amb un eix temàtic centrat en l'emergència climàtica. Abordarà les diferents maneres d'actuar, conscienciar i divulgar des de les comunitats artístiques, que s'expressaran a diferents escenaris del festival amb presentacions multipantalla i tech shows.



Amb ARC accedeix a descomptes en l'acreditació al Sonar+D, fins el 31/05

Gràcies a la col·laboració entre el Sónar+D i l'Associació ARC per promoure oportunitats de networking professional i de coneixement entre comunitats relacionades amb la música, la tecnologia i les indústries creatives, els associats d'ARC podran gaudir de descomptes en l'acreditació, amb l'opció de desbloquejar l'accés complet VIP a totes les activitats de Sónar +D i a tots els concerts de l'edició 2023.


Aquesta acreditació ofereix l'oportunitat d'assistir al congrés de cultura i innovació més experimental d'Europa, on es donaran a conèixer projectes i activitats que estan dissenyant el futur, a més de generar oportunitats de networking professional, i conèixer a professionals clau de l'ecosistema creatiu.


Si vols saber més, posa't amb contacte amb nosaltres abans del 31/05 pels canals habituals.



bottom of page