top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Nou acord de col·laboració entre la Mostra d'Igualada i l'Associació ARC

El nou conveni permetrà al tots els associats d'ARC gaudir de descomptes a la fira de referència de les arts escèniques de Catalunya.


Gràcies al nou conveni, signat aquesta setmana entre la Mostra Igualada d’espectacles infantils i juvenils i l'Associació ARC, els associats i associades d'ARC podran gaudir de descomptes i avantatges en l'acreditació professional per la mostra, que enguany se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril.


La Mostra d'Igualada anualment aplega al voltant de 30.000 espectadors i més de 1.000 professionals a Igualada, representant un gran aparador pels millors espectacles per a públic infantil i juvenil d'una amplia varietats artística: teatre, circ, dansa, clown, titelles, música, màgia, etc. La fira que té per objectiu ser plataforma de difusió dels espectacles infantils i juvenils, per tal de proveir la programació dels municipis i festivals de Catalunya i l’Estat, i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes.


Descomptes del 40% en l'acreditació professional pels associats i associades d'ARC


La Llotja de professionals de Mostra Igualada 2023

Situada a les encavallades del Museu de la Pell, la Llotja Professional ofereix un espai diàfan que serveix com a punt de trobada entre els professionals del sector. Cada any les activitats professionals es desenvolupen en una franja horària durant la qual no hi ha programació artística per tal de fomentar el punt de trobada entre programadors i companyies. A la Llotja s’hi desenvolupen un conjunt d’activitats paral·leles com conferències, reunions ràpides, taules de treball, trobades pactades o informals, que afavoreixen les relacions entre els diferents agents del sector.


A continuació detallem els descomptes i continguts de les acreditacions exclusius per a associats d'ARC:


OPCIÓ A – COMPRADORS: Entitats programadores, distribuïdores amb 3 o més companyies, convidats especials

 • Inscripció de 30€ per empresa ARC (Preu original de 50€)

 • Possibilitat d'inscriure fins a 4 persones per entitat (pagant un suplement de 10€ per la tercera i la quarta persona)

 • 15 invitacions dobles per entitat (a escollir prèviament)

 • Possibilitat de comprar anticipadament a fins a 2 entrades a preu reduït. (Consultar condicions)

 • Accés al directori de professionals online

 • Accés a La Llotja presencial, i a totes les activitats professionals


OPCIÓ B – VENEDORS: Companyies, productores, distribuïdores amb menys de tres companyies, empreses d’arts escèniques, professionals de la cultura…

 • Inscripció de 15€ per empresa ARC (Preu original de 25€)

 • Possibilitat d'inscriure fins a 4 persones per entitat (pagant un suplement de 5€ per la tercera i la quarta persona)

 • Possibilitat de comprar fins a 8 entrades a preu reduït una setmana abans de la venda al públic

 • Accés al directori de professionals online

 • Accés a La Llotja presencial i a totes les activitats professionals


Es poden sol·licitar les acreditacions online fins al 19 de març a través del lloc web de la mostra; A partir d'aquesta data, els professionals es podran inscriure directament a la Llotja, durant els dies de la Mostra.


Per a activar el descompte del 40% per associats d’ARC, caldrà seleccionar “ARC” en l’apartat “Formes part d'alguna entitat en conveni?, dins del corresponent formulari d'inscripció professional. L'equip de la Mostra revisarà que la informació introduïda a la inscripció sigui correcta abans d'enviar les instruccions de pagament.


コメント


bottom of page