top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

L'Associació ARC promou tres showcases durant la fira BIME Pro de Bilbao 2023

El BIME Pro de Bilbao tindrà lloc a la ciutat biscaïna del 25 al 28 d'octubre de 2023.

_____________

L'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya amb el seu compromís continu amb la diversitat musical i el suport a les empreses del sector musical català, ha donat a conèixer els artistes que participaran en la seva convocatòria de showcases del BIME Pro de Bilbao, que tindrà lloc a la ciutat biscaïna del 25 al 28 d'octubre de 2023. Recordem que aquesta convocatòria ha estat possible gràcies al conveni signat entre la fira professional Bime Pro i ARC.


Els artistes, que van ser seleccionats per l’àrea de programació del BIME prendran els escenaris professionals de la fira amb les seves propostes emergents, energètiques i contemporànies.

El primer showcase anunciat ha estat el del grup "The Tyets", el jove duet mataroní que en poc temps ha esdevingut una clara referència de la música urbana catalana. El segon showcase amb presència al BIME és per "Las Bajas Pasiones", amb la seva proposta que barreja rap i electrònica i que ha aconseguit seduir a l'audiència amb aquesta fusió única d'estils i emocions. Finalment, el tercer showcase seleccionat és per “Lia Kali”, una artista novell que apunta a convertir-se en una de les grans estrelles del pop urbà després d’haver publicat el seu àlbum debut el passat mes de març.


El sector musical català ha superat la pandèmia amb els millors resultats de la història des del punt de vista econòmic i de consum cultural

A continuació us deixem els horaris i les ubicacions dels showcases.


  • THE TYETS

Sala: Kafe Antzokia

Data: dimecres 25

Hora: 23:15h


  • LAS BAJAS PASIONES

Sala: Dock

Data: dimecres 25

Hora: 20:20h


  • LIA KALI

Sala: Bilborock

Data: dijous 26

Hora: 21:50h



Per obtenir més informació i mantenir-vos al dia amb les nostres últimes notícies, us convidem a visitar les nostres xarxes socials i pàgina web a través d'aquest enllaç:


_______________________________________


bottom of page