top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Presentació Anuari de la Música 2022 a la fira Trovam!

FIRES

L'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya va participar a la fira Trovam! - Pro Weekend, la fira valenciana de la música que es celebra a Castelló de la Plana per donar a conèixer la música valenciana i que serveix com a punt de trobada del sector.


Dins el marc de "Pitchings" i presentacions de projectes, ARC va presentar l'Anuari de la Música 2022, juntament amb el Grup Enderrock i l'Assossiació de promotors musicals (APM). Albert Mas, gerent de l'associació, va ser l'encarregat de dur a terme la intervenció, acompanyat de Lluís Gendrau (Enderrock), Carol Rodríguez i Maria Duran (APM).


Un any més, en el marc de la La Fira Valenciana de la Música Trovam!- Pro Weekend , els associats i associades d’ARC han pogut gaudir d’una nit d'hotel gratuïta per empresa associada amb acreditació a la Fira.


La fira Valenciana, en el marc de la seva desena edició, ha comptat amb prop de 40 artistes amb estils i procedències diverses, així com a tota mena d'activitats per als professionals de la indústria.


bottom of page