top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Participa a la FiM Vila-seca amb ARC i gaudeix dels avantatges en l'acreditació professional

El programa professional de la FiM 2023 tindrà lloc del dijous 4 al dissabte 6 de maig


Arriba la nova edició de la FiM Vila-seca amb una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, reunions ràpides, pitchings, mentories exprés, espais de networking i demés activitats professionals a l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca. Enguany l’activitat professional de la FiM inclou la Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents, adreçat especialment a mànagers, bookers i estudiants de gestió musical. Per primera vegada, la FiM Vila-seca acollirà la Trobada semestral de programadors i programadores que es convoca per presentar l’eina Programa.cat.


Com ja és habitual, l'accés a les propostes i espais de la FiM Vila-seca és gratuït per als i les professionals acreditades.


Acredita't com a professional amb ARC i gaudeix dels avantatges exclusius
  • Accés a l'Àrea PRO del Castell de Vila-Seca, amb zona interior i pati exterior, amb accés i serveis exclusius com ara la zona d'aparcament, el servei de bar i food trucks, servei gratuït de càtering (esmorzar i dinar el 4 i 5 de maig), consigna i espai de treball amb WIFI

  • Programa exclusiu d'activitats professionals, amb showcases, speed meetings, pitchings i mentories exprés, entre d'altres

  • Accés preferent a realitzar pitchings

  • Accés a tots els espectacles sense reserva prèvia i preferent (fast lane) als espectacles de sala per a professionals i les seves famílies

  • Llistat d'acreditats i accés en primicia a la graella de programació artística a l'Àrea Professional Web

  • Pack de benvinguda


A més, per formar part d'ARC podreu gaudir d'un 15% de descompte a l'Hotel oficial de la FiM: HOTEL VILA CENTRIC ***. Per demanar el codi de descompte, escriviu-nos a través del nostre correu electrònic.


A més: Incriu-te amb ARC com a mentor a la FiM Vila-seca 2023 i podràs obtenir allotjament a mitja pensió gratuït!

Aquest any en el marc de la fira se celebrarà la Jornada Catalan Arts per Professionals Emergents el divendres 5 de maig. Per a la Jornada, la FiM ha obert una crida dirigida professionals del management amb trajectòria perquè puguin fer acompanyament als professionals emergents que s'inscriguin. La jornada constarà de dues activitats: de 10:00 a 10:30 se celebraran les Reunions individualitzades, per després i de manera lliure, realitzar un Acompanyament informal, on el mentor o mentora orientarà els professionals perquè es puguin moure amb confiança per la fira.


La FiM compensarà aquesta tasca oferint l'allotjament a mitja pensió gratuït la nit del 4 al 5 de maig. Per oferir-se com a mentor o mentora, només cal indicar-ho al formulari d'acreditació professional a la FiM, on hi ha un apartat específic d'aquesta jornada. La data límit d'inscripció és el 2 d'abril.


Les novetats d'enguany: més de 50 concerts


La FiM Vila-seca ha programat per a la seva 19a edició 42 propostes musicals que faran fins a 52 actuacions als 8 escenaris de la ciutat tarragonina. A més de la seva clara aposta per l'emergència, la FiM Vila-seca renova el seu compromís amb la feminització dels escenaris, amb un 65% de propostes liderades o formades per dones. Incloent, a més, propostes formades per persones no binàries i persones racialitzades, col·lectius sovint infrarepresentats a la indústria.


Feu click a l'enllaç per a conèixer la programació artística i la resta de novetats de la FiM 2023, que trobareu a la seva pàgina web i als canals de comunicació públics i interns de l'associació.



bottom of page