top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Assisteix al BIME BOGOTÀ 2023 de la mà d'ARC

El programa professional Pro i Live tindrà lloc del dimecres 3 al diumenge 7 de maig a Bogotà, Colombia


Arriba el BIME Pro Bogotá, la trobada anual imprescindible per als professionals de la indústria musical amb interessos als mercats llatinoamericans, i una oportunitat per al públic local de descobrir en primera persona als artistes que tendència del panorama internacional.


La fira BIME Pro Bogotá tindrà lloc del 3 al 7 de maig a Bogotá, Colombia, al Districte Creatiu de Sant Felip, un lloc molt especial en plena capital colombiana on convergeixen la cultura, la creativitat i l'emprenedoria. Després d'onze anys, el BIME Bogotà es consolida i fa patent, gràcies a la participació de més de 40 països com el Canadà, els Estats Units, Mèxic, Cuba, República Dominicana, Colòmbia, Veneçuela, el Perú, Xile, l'Argentina, el Brasil, Espanya, França, Àustria, Alemanya, Països Baixos i Finlàndia, la seva importància com a nexe d'unió entre Europa i Amèrica. La trobada consta d'una completa i diversa programació dividida en dues grans àrees: BIME PRO, el congrés dirigit al públic professional, i BIME LIVE, la programació oberta al públic.


ARC sorteja 2 d'acreditacions de franc pel BIME PRO Bogotá

Aquest any i de la mà d'ARC, oferim l'acreditació gratuïta per als associats i associades d'ARC i els seus treballadors i treballadores. Donat que les acreditacions són limitades, us convidem a que entreu al sorteig de les acreditacions a través del formulari hem compartit pels canals interns.


Acredita't amb un 25% de descompte exclusiu pels associats a ARC

També podeu comprar les vostres acreditacions, tant per a participar-hi de manera presencial com online, amb un 25% de descompte exclusiu pels associats a ARC a través del següent enllaç. Abans de comprar-les demana'ns el codi de descompte, i gaudeix de descomptes addicionals en l'allotjament durant la fira.


Més de 150 professionals al cartell del Bime Pro


La programació del BIME PRO — que inclou les presentacions, tallers, speedmeetings, mentories, masterclasses, aperitius professionals i d'altres activitats de networking incloses al BIME Campus i a la Start Up Village—, tindran lloc al recinte de la Universidad EAN.


Durant la tarda i després de la programació Pro, la trobada continuarà en el marc del BIME LIVE, amb concerts en directe a tres escenaris ubicats al Distrito Creativo de San Felipe. A la nit, al mític espai The Ghetto Project, tindran lloc els showcases a les sales Kaputt i The Bonfire.



bottom of page