top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Confirmades les actuacions a la Gala dels Premis ARC 2022

PREMIS ARC 2022


L'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya he fet oficial les actuacions que amaniran la gala dels Premis ARC 2022.


En la seva XX edició, la gala comptarà amb les actuacions dels lleidatans Sexenni, una de les revelacions de l'any al panorama musical català, la jove cantant i compositora Julieta, que ens aproparà la seva proposta de pop urbà català, el grup de folk-punk Ebri Knight, el projecte musical amb més de 15 anys de recorregut pels escenaris, i Macaco, que continua amb la presentació del seu nou disc Vuélame el Corazón.


La gala dels Premis ARC 2022 tindrà lloc, per primera vegada, a la ciutat de Lleida, al Teatre de La Llotja, el dia 30 de novembre, a les 19:30 del vespre.


Gala dels Premis ARC 2021, que va tenir lloc el 13 de desembre de 2021 a la Sala Barts de Barcelona

Aquestes actuacions acompanyaran l'entrega de premis en una gala en la que es premiaràn fins a onze categories diferents que celebren els millors projectes de la indústria musical del directe a Catalunya.



Els Premis ARC 2022 també compten amb la participació dels mitjans de comunicació TV Lleida, TV3, el Canal 33, Catalunya Ràdio i iCat FM, i la col·laboració de Renfe-Rodalies com a transport oficial i AA Hoteles Ciutat de Lleida com a hotel oficial dels Premis ARC 2022.


bottom of page