top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Convocatòria oberta: Actua al BIME PRO Bilbao amb ARC

En col·laboració amb BIME, llançem una convocatòria perquè les propostes musicals emergents puguin participar en els showcases de BIME Bilbao del 25 al 28 d'octubre. Inscriu-te abans del 30 d'agost aquí.


Gràcies a un nou conveni signat entre la fira professional Bime Pro i L'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, els associats i associades a ARC disposaran de tres slots que donen dret a tres showcases gratuïts al Bime Pro Bilbao 2023. Recordem que el BIME 2023 tindrà lloc a Bilbao del 25 al 28 d'octubre.

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), inicia el pròxim mes d’octubre la 1a edició del Màster en Indústria Musical i la 5ª del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical. Matricula't amb un 10% dce amb ARC.

Els showcases de BIME ofereixen l'escenari perfecte per a mostrar el vostre treball enfront de programadors de festivals, mànagers, periodistes i altres professionals de la indústria musical internacional. Si formes part d'un projecte musical i estàs treballant en la seva internacionalització, no pots perdre't aquesta oportunitat.


Els associats i associades a ARC disposaran de tres slots que donen dret a tres showcases gratuïts.

A més, els projectes seleccionats tindran l'oportunitat de participar en aquesta trobada musical de tres dies de durada. Allí podran adquirir coneixements, ampliar les seves habilitats, establir contactes amb persones de diferents àmbits de la indústria musical i descobrir les últimes tendències del sector.


Per obtenir més informació sobre la convocatòria, llegir les bases específiques i, així com per apuntar-t’hi, feu click aquí.


bottom of page