top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Jornada sobre desgravacions fiscals en inversions culturals

Una jornada dirigida a promotors culturals i empreses inversores que vulguin aconseguir la rendibilitat fiscal que ofereixen les inversions en cultura. Inscriu-te aquí!


El proper 15 de setembre dins el MMVV 2023, ARC organitza conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona i la seva delegació a Osona (Cambra de Comerç d'Osona), una Jornada sobre desgravacions fiscals en inversions culturals.


Aconsegueix una nova línia d'ingressos pel teu festival i finançar fins a un 20% de la despesa artística, tècnica i de promoció.
L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), inicia el pròxim mes d’octubre la 1a edició del Màster en Indústria Musical i la 5ª del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical. Matricula't amb un 10% dce amb ARC.

La trobada comptarà amb la participació d'experts en la matèria que us explicaran aquesta forma de finançament per les produccions culturals i us donaran les claus per saber qui pot i qui no pot accedir-hi, etc.


A més, durant la trobada obrirem una borsa d'empreses amb la finalitat de posar en contacte directe les empreses promotores associades, objecte de rebre finançament, amb les empreses inversores. D'aquesta manera, pretenem reduir els percentatges que cobren els agents intermediaris per aportar inversors potencials.


Durant la trobada s'obrirà una borsa d'empreses per posar en contacte directe a promotors i inversors, i que ambdues parts es beneficiïn d'aquesta eina finançera i fiscal.

Per obtenir més informació sobre la jornada, conèixer qui hi participarà i quins són els objectius, així com per apuntar-t’hi, feu clic aquí.


Us deixem un vídeo resum de l’esdeveniment i us convidem a millorar els vostres coneixements sobre aquesta eina que permet als nostres associats rebre finançament addicional en un entorn jurídic segur.





bottom of page