top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Jornada sobre deduccions i transferència de crèdit fiscal: L'eina de finançament addicional per espectacles musicals

El proper 3 de maig, de 10 a 13h, celebrem a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona una jornada informativa sobre aquesta eina de finançament alternativa per a les produccions musicals. Inscriu-te aquí.

_____________


El proper divendres 3 de maig us convidem a participar en la Jornada sobre Deduccions i transferència de crèdit fiscal en espectacles musicals que realitzem en el marc de l’acord entre ARC i la Cambra de Comerç de Barcelona.  


A grans trets, aquesta eina permet als organitzadors d’espectacles rebre aportacions econòmiques de tercers i per tant, generar més recursos per a produir les seves obres. Així:

  • Obtenir una nova font de finançament

  • Crear una relació amb un patrocinador estratègic

  • A diferència de les subvencions, els diners es poden destinar a qualsevol partida de l’empresa o entitat

Des d’ARC hem preparat la guia “Com finançar els teus projectes amb la transmissió del crèdit fiscal” on detallem els principals aspectes i us donem exemples de finançament escalables a les vostres produccions.


A grans trets, aquesta eina permet als organitzadors d’espectacles rebre aportacions econòmiques de tercers i per tant, generar més recursos per a produir les seves obres

Fotografia final amb tots els guanyadors de l'edició dels Premis ARC 2023

Enguany la convocatòria s’adreça a empreses promotores i també mànagers que realitzen la producció i exhibició d’espectacles, siguin quines siguin les dimensions de les seves produccions (grans produccions, espectacles o gires de menor envergadura, cicles de concerts, sales, etc.)


Divendres 3 de maig, de 10 a 13h


La jornada té un enfocament pràctic i servirà per explicar el funcionament de l’eina, a través de casos reals d’èxit d’altres empreses associades i acabarem amb un aperitiu professional. La trobada es realitzarà a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona, a l’Av. Diagonal, 452, i comptarà amb la participació de làrea de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC.


Us convidem a participar en aquesta sessió per a conèixer el funcionament de l’eina i explorar aquesta via de finançament alternativa per a les vostres produccions musicals.


A continuació us facilitem l’enllaç per a demanar les vostres invitacions a l’esdeveniment, i us recordem que a la sessió us poden acompanyar els vostres assessors i/o els responsables econòmics dels vostres projectes.



Per a més informació, no dubteu en contactar-nos.





bottom of page