top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Arriba la nova edició del Primavera Pro 2023, amb descomptes per als associats d'ARC

Arriba la nova edició del Primavera Pro 2023 que se celebrarà del 31 de maig al 4 de juny a Barcelona, en el marc del festival Primavera Sound Barcelona (del 29 de maig al 4 de juny). El Primavera Pro és un punt de trobada clau per al món de la música, tant nacional com internacional, que ofereix una finestra oberta a les novetats i reptes del sector i un espai de reunió per a connectar, compartir coneixement i generar idees i talent.


Un any més, des d'ARC i gràcies a la col·laboració amb Primavera Pro, oferim a tots els associats i associades la possibilitat d'assistir al Day Pro del Primavera Pro de forma completament gratuïta.


Amb més de 3.000 professionals acreditats la passada edició, el Day Pro destaca entre les activitats del Primavera Pro per oferir presentacions de projectes emergents, congressos, showcases, workshops i panels, sessions de networking i mentoring, i d’altres activitats professionals.


Descomptes en l'acreditació professional pel Primavera Pro

D’altra banda, els associats d’ARC també disposen d’un 20% de descompte en les acreditacions Primavera Pro, que inclouen l’accés al festival PrimaveraSound 2023 i a les activitats del Primavera a la Ciutat. A continuació us detallem els preus de les dues modalitats d’acreditació:


PRIMAVERA PRO BASIC

Preu pels associats d’ARC: 280€ + fee (Abans 360€)

PRIMAVERA PRO PREMIUM

Preu pels associats d’ARC: 485€ + fee (Abans 580€)

Per a sol·licitar qualsevol de les tres acreditacions, amb els repectius descomptes ja aplicats, poseu-vos en contacte amb nosaltres pels canals habituals.

bottom of page