top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

POSTGRAU GESTIÓ MUSICAL IL3-UB — Descompte exclusiu pels socis d’ARC

Notícia IL3-UB

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) inicia el pròxim mes d’octubre la 4a edició del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical.


Des d’ARC veiem la formació com a una oportunitat per a fomentar el desenvolupament personal i professional dels associats i els seus treballadors, millorar la seva productivitat i posicionar-los davant les ofertes de contractació pública.


Gràcies al conveni que tenim amb l’IL3-UB, els associats/des i treballadors/es d’ARC gaudiran del 10% de descompte en el preu de la matricula.


Arranca el Grup de Treball de la vintena edició dels Premis ARC format per més socis i sòcies que mai. Coneix els objectius i membres.

El Postgrau en Gestió de la Indústria Musical és un programa dirigit a tots aquells professionals que vulguin desenvolupar i/o perfeccionar les competències necessàries per a fer front als reptes, transformació i projecció que experimenta la indústria musical.

Per consultar tota la informació relacionada al postgrau o sol·licitar més informació, podeu consultar el següent enllaç: Postgrau Gestió de la Indústria Musical


bottom of page