top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Consultoria Cultura 2023

Consultoria Cultura és una convocatòria d'ajuts per a la realització de consultories per de millorar la competitivitat i la innovació del sector cultural i creatiu català.


La línia d'ajuts vol transformar i dotar d'estratègies, professionalitzar i ajudar en el creixement de les empreses culturals. Està adreçada a empreses del món de les arts escèniques, arts visuals, audiovisual, cultura digital, la música i llibre-editorial.



El període per presentar sol·licituds es el seguent: del 16 de febrer al 27 de març del 2023


La línia d'ajuts està plantejada per a subvencionar dues modalitats diferents de consultories; per una banda, la consultoria específica i per l'altra, la consultoria preferent, que a la vegada compta amb cinc submodalitats segons l'objecte d'aquesta:

  • Plans d’anàlisi i estratègies per al desenvolupament de públics

  • Pla d’internacionalització (de l’empresa o dels productes/serveis)

  • Pla de sostenibilitat

  • Pla estratègic general (no poden ser plans estratègics parcials que només impactin sobre un aspecte, per exemple un pla de comunicació, digitalització... ha d’impactar globalment)

  • Pla d’accessibilitat a la diversitat (comunicativa, d’activitat i de servei).


Pel que fa a la quantia de l'ajut, la subvenció no serà mai superior als 3.500€, realitzant-se una bestreta del 60% al moment de resolució (maig-juny).


Podeu consultar més informació sobre la subvenció i descarregar-vos la documentació necessària per a la sol·licitud fent clic aquí



bottom of page