top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Programa de Formació d'ARC 2023-2024

Aquest mes de setembre l'Associació inicia el mòdul de Competències Professionals i d'Anglès per a la Indústria Musical. Els cursos són exclussius i gratuïts per a treballadors i treballadores de les empreses ARC


Aquest setembre l'Associació ARC dona el tret de sortida al seu Programa de Formació amb el mòdul d’Anglès per la Indústria Musical i el mòdul de Competències professionals.


Aquest cursos, exclusius i especialitzats per atendre les necessitats formatives del sector, no comportaran cap cost als associats i les associades. Addicionalment, totes les persones que cursin les accions de formació obtindran un diploma oficial que expedirà l'Associació ARC, la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea.


L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), inicia el pròxim mes d’octubre la 1a edició del Màster en Indústria Musical i la 5ª del Postgrau en Gestió de la Indústria Musical. Matricula't amb un 10% dce amb ARC.

Des de l'Associació hem publicat una pàgina web on recollim la informació sobre els cursos. Allà hi trobareu la informació organitzada per àmbits temàtics i dividida entre els dos mòduls diferenciats.


El programa rep el suport de la Unió Europea, el del Ministeri d'Educació i Formació Professional, el del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, NextGenerationEU i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. A més, també hi col·labora la Diputació de Girona.

El curs d'anglès es realitzarà íntegrament online, i inclourà continguts dirigits especialment als professionals del sector, com poden ser el vocabulari relacionat amb aspectes legals, contractes, finançament, per l'organització del transport i viatges de negocis, aspectes tècnics relacionats amb la producció o promoció dels artistes, entre d'altres. D'altra banda, el mòdul de Competències Professionals és mixte —online o presencialment—, i inclou 8 sessions on es tractaran i aprofundiran els aspectes essencials de la professió. Feu click aquí per conèixer els cursos que el conformen.


El material lectiu, les presentacions i les gravacions de les sessions es trobaran a disposició de tots els associats i associades a través de l'Espai Soci d'ARC.


Us recordem que les inscripcions per a participar als mòduls van realitzar-se el mes d'abril de l'any 2023. En aquest sentit, si no vau inscriure-us aleshores teniu la opció de participar als cursos organitzats per l'Institut Català d'Empreses Culturals (ICEC) a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), els quals són gratuïts i d’inscripció oberta. A la pàgina web trobareu una selecció d’aquestes formacions, dividides segons la seva temàtica. Podeu accedir fent click aquí.


bottom of page