top of page
Escribiendo en ordenador
Què és el ProARC?

La jornada ProARC és una trobada professional que organitza l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) amb l'objectiu de posar en contacte directe els professionals i les empreses del sector de la música en viu amb els responsables tècnics i polítics de l’administració pública local.

 

Jornada de treball per associats d'ARC i tècnics i polítics de l'administració pública i ajuntaments 

 

Entre altres, aquesta jornada de treball persegueix els següents objectius:

 

 • Incrementar l’oferta cultural, i en particular, la musical.

 • Permetre l'accés a l'oferta artística del mercat de manera efectiva i transparent.

 • Contribuir a la descentralització i fomentar l’equilibri cultural del territori.

 • Garantir per igual a tota la societat catalana l’accés a un bé essencial com és la cultura.

 • Generar oportunitats de negoci pel sector de la música en viu i tota la seva cadena de valor.

 • Generar activitat econòmica gràcies a la cultura.

 
El ProARC 2023 Lleida

La jornada ProARC 2023 Lleida serà la segona trobada professional que organitza l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya amb l'objectiu de posar en contacte directe els professionals i les empreses del sector de la música en viu amb els responsables tècnics i polítics de l’administració pública local.

 

La trobada professional tindrà lloc el dia 29 de novembre del 2023, en el marc de la celebració de la XXI edició dels Premis ARC 2023 els Premis de la Indústria ​Musical del Directe. La XXI edició dels Premis ARC es celebrarà, per segon cop a Lleida, al Teatre de la Llotja de Lleida, espai que també acollirà la jornada ProARC 2023 Lleida.

 

La principal finalitat de la trobada ProARC 2023 Lleida és impulsar la província de Lleida i acompanyar-la en el seu desenvolupament, així com a les de Tarragona, Barcelona i Girona, en el repte d’assolir que Catalunya esdevingui, encara més, un referent i una font d’oportunitats pel sector cultural.

 

El ProARC 2023 Lleida, que rebrà a prop de 140 professionals d'ARC, ARTE i responsables d'ajuntaments de la província de Lleida, s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida,  l’Institut Català de les Empreses Culturalsel Departament de Cultura de La Generalitat de Catalunya, IEI la Diputació de Lleida i el Patronat de Transformació Econòmica,

Coneix el programa de la jornada

La jornada ProARC 2023 Lleida consisteix en un conjunt d’activitats d'interès tant per a les empreses associades a ARC com als ajuntaments de la província de Lleida.

 

En primer lloc es celebrarà una sessió de reunions ràpides vis a vis —speed meetings— d’una durada de deu minuts cadascuna. Seguidament, l'espai acollirà una activitat de networking grupal, que permetrà generar noves conexions amb totes aquelles persones que no havien pogut agendar, prèviament, una reunió ràpida. 

 

En acabar el networking grupal, a la tarda, es celebraran dues conferències: La primera serà la conferència de la Direcció General de Política Cultural. Per finalitzar, es celebrarà una conferència sobre propietat intel·lectual a càrrec d'SGAE i AIE. Es tancarà la jornada amb els PremisARC i l'acte-festa final del ProARC.

.
Sou un Ajuntament i...

Voleu accedir a la més gran oferta musical del país de forma directa, efectiva i transparent?

 

Busqueu una empresa que us ajudi a dur a terme un festival que posicioni i generi activitat econòmica a la vostra població?

 

Necessiteu una agència que s'encarregui de la producció i regidoria dels espectacles de la festa major i aporti valor afegit al procés de contractació artística?

Sou una Empresa i...

Voleu contactar amb els ajuntaments de la província de Lleida per oferir els vostres artistes?

 

Us agradaria poder oferir els vostres serveis de producció, regidoria i assessorament als responsables tècnics i polítics dels municipis de Lleida?

 

Busqueu ajuntaments interessats en co-organitzar un festival a qui poder oferir la vostra experiència en l'organització de festivals, concerts, etc.?

 
Més videos
PROGRAMA ProARC 2023 LLEIDA

L’activitat del ProARC es va articular en sis blocs que van ocupar el matí i tarda, i que buscaven no només potenciar la contractació artística a la província de Lleida, sinó respondre a les necessitats del sector i atendre la demanda del territori ilerdenc i en extensió, el català.

 
 • 1 | Reunions Ràpides
  Aquestes reunions ràpides de 10 minuts en format speed meetings obren un espai d'entrevistes directes entre els professionals del sector i aquells ajuntaments que estiguin interessats en conèixer l'oferta artística, els artistes o serveis.
 • 2 | Networking grupal en format d'aperitiu
  Durant el networking grupal en format d'aperitiu professional s'obre un espai més distés on les trobades entre els agents públics i les empreses és lliure i informal; una oportunitat de trobada amb aquelles empreses o ajuntaments participants a les jornades amb qui no s'hagi pogut agendar un speed meeting, ampliar els contactes i fer xarxa.
 • 3 | Dinar Professional
  En el marc de la celebració del ProARC i els Premis ARC, l'associació ARC organitza un dinar professional per associats i associades al restaurant de la mateixa Llotja de Lleida i que en l'edició del 2022 va comptar amb la participació de 100 professionals socis d’ARC.
 • 4 | Xerrada: Direcció General de Política Cultural
  Conferència en mans de la Direcció General de Política Cultural
 • 5 | Xerrada: d’SGAE i AIE
  Conferència a càrrec d'SGAR i AIE sobre propietat intel·lectual.
 • 6 | Acte final ProARC
  Acte final a la Sala Manolita de Lleida
Activitats
Inscripcions

Les inscripcions per aquesta trobada es realitzen a través de la plataforma Eventtia ProARC, disponible en versió web i mòbil. A la plataforma els professionals ARC i els responsables dels ajuntaments i agents públics poden crear-se un perfil professional, veure les activitats de la jornada, agendar reunions, i accedir als perfils de la resta de participants, així com descobrir els altres continguts que hem preparat per a la propera edició.

 

Molt aviat obrirem les sol·licituds de reunions perquè pugueu demanar una trobada a les empreses i ajuntaments inscrits a la plataforma.

Inscripcions
Organitzen
Amb el suport de
 
logo-iei.png
diputacio.gif
icec.png
Merxandatge-01-RGB.jpg
cropped-logo_TE-1.png
DiputaciodeBarcelona_logo.png
LogoPaeria-color.gif
sgae-logo-A63255B084-seeklogo.com.png
Amb el patrocini de
 
logo-azul-fundacion-sgae.png
fiatc-seguros-reduc.webp
AIE-Artistas-Intérpretes-o-Ejecutantes-Sociedad-de-Gestión-de-España-LOGO-DESTACADO.jpg
san-miguel-logo-CFBEDC07C8-seeklogo.com.png
Transports oficials
 
Renfe_Logo.png
2560px-Rodalies_de_Catalunya_logo.svg.png
Mitjans de comunicació col·laboradors
 
TVC.svg.png
Catalunya_Ràdio.svg.png
Logo_iCatFm.svg.png
Lleida_TV.jpg
LOGO_XAL-SL.png
El_33_TV-logo-B0B441FA80-seeklogo.com.png
Hotel oficial
 
FfcEmnzXwAEISPN.png
bottom of page