top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

Nova convocatòria de Girando Por Salas #GPS13

Notícia GPS


Torna el Circuit Estatal de Músiques Populars Girando por Salas (GPS). Girando por Salas és una iniciativa de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM), en col·laboració amb la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP), de la qual ARC en forma part.


La tretzena convocatòria del GPS estarà oberta per a bandes i solistes del 5 al 19 de setembre a les 18:00h. Per a sales, s'obrirà a les 11.00 h del dimarts 27 de setembre i es tancarà a les 18.00 h del dilluns 17 d'octubre.



En les darreres 12 edicions, s’han promogut un total de 454 artistes, oferint-los ajudes per a la celebració de concerts dins del circuit de sales en tot el territori espanyol. Així mateix, els artistes reben una ajuda per a la producció i promoció dels seus treballs, potenciant la producció discogràfica i l'estabilitat del circuit de sales de música en directe. Enguany, l’edició #GPS13 beneficiarà a 26 grups i solistes emergents.

Podeu llegir les bases al següent enllaç, i fer la inscripció a la convocatòria a través del següent enllaç.


Del 14 al 17 de setembre: Mercat de Música Viva de Vic 2022

Si voleu ampliar aquesta informació o bé, conèixer els altres beneficis, objectius i línies de treball que tenim a l’Associació, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari.


bottom of page