top of page
textura-premisarc-oprimitzada.jpeg
LOGO 1 isotip.png

XX Premis de la Indústria

Musical del Directe

Multitud de conciertos
XX Edició dels Premis ARC

Aquest any 2022 arriba la XX edició dels Premis ARC, els Premis de la Indústria Musical del Directe. Enguany i per primer cop en tota la seva història, la cerimònia tindrà lloc a la ciutat de Lleida. L'emblemàtic Teatre de la Llotja acullirà els Premis el dia 30 de novembre, en una gala en la indústria de la música catalana premia aquelles propostes que han destacat per la seva singularitat o excelència.

L'edició del 2022 compta amb un total de 43 nominats per les 11 diferents categories que opten a rebre el Premi ARC. Els Premis ARC 2022 premiaràn les millors gires, els artistes revelació, les millors programacions de sales, festivals i festes majors i el millor periodista o programa musical. La gala un any més esdevindrà el punt de trobada dels artistes, professionals, empreses, entitats, institucions públiques, mitjans de comunicació i tota la resta d'agents que donen vida al sector de la indústria musical en directe, i comptarà amb les actuacions de Macaco, Ebri Knight, Julieta i Sexenni.

 

​La gala dels Premis ARC aposta per la ciutat de Lleida amb la intenció de participar en la des-centralització de la cultura i fomentar l'equilibri cultural del territori català, potenciant el desenvolupament artistic de la provincia de Lleida. En aquest marc i gràcies a la col·laboració de la SGAE, la Diputació de Lleida - Patronat de Transformació Econòmica i l'Ajuntament de Lleida, engeguem el ProARC 2022 Lleida, la primera trobada professional entre associats d'ARC i els ajuntaments i institucions de la província de Lleida.

NOMINATS 2022
Guanyadors
ProARC 2022: Lleida

La jornada ProARC 2022 Lleida és la primera trobada professional que organitza l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), amb la col·laboració de la SGAE, la Diputació de Lleida - Patronat de Transformació Econòmica i l'Ajuntament de Lleida, amb l'objectiu de posar en contacte directe els professionals i les empreses del sector de la música en viu amb els responsables tècnics i polítics de l’administració pública local.

La trobada professional té com a principal objectiu obrir una via de comunicació directa entre els agents de la indústria de la música i els ajuntaments de la província de Lleida, per tal d'impulsar els concerts, festivals, activitats culturals, i d'altres activitats de música en directe. D'altra banda, amb aquesta jornada de treball es vol donar a conèixer i potenciar els espais i activitats singulars del territori ilerdenc la qual cosa permetrà apropar l'oferta artística a la província de Lleida, garantint l'accés igualitari de la cultura a tota la societat catalana.

Nominats
Compra les teves entrades per la Gala dels Premis ARC 2022

Accedeix a la pàgina de venda d'entrades per a la gala de la XX edició dels premis ARC 2022 - Amb actuacions de Macaco, Julieta i Sexenni.

Materia Premsa
Galeria
bottom of page