Notícies (recull antic)

 

logo-40-anysPREMIS ARC 2016 La gala del 40è aniversari d’ARC

Els XIV Premis ARC tenen un plus per a ARC aquesta edició i és que se celebren els 40 anys de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.


PREMIS ARC 2016
Lluís Llach entregarà el “Premi ARC a la Trajectòria” als mànagers Molas-Batalla

El tàndem Joan Molas i Núria Batalla van ser dels primers mànagers professionals del país i van treballar amb molts joves cantautors com Joan Isaac, Ramon Muntaner, Marina Rossell, Maria del Mar Bonet o el propi Lluís Llach. La seva aportació va ser bàsica pel desenvolupament de la carrera d’aquests artistes i de la història musical del país.


PREMIS ARC 2016    vídeo dels nomiants


PREMIS ARC 2016 Butlleta de votació Premis ARC 2016

El termini per realitzar les propostes acaba el dilluns 26 de setembre. Es poden proposar fins a 4 noms en cada categoria. Tots els agents del sector musical català poden proposar nomitats.


El conseller Vila presenta el Pla Integral de la Música al MMVV

Ha comptat amb la participació d’ARC des dels inicis i neix amb l’objectiu d’esdevenir el marc d’interlocució permanent amb el Departament de Cultura.


mmvvForta presència dels associats d’ARC al Mercat de Música Viva de Vic

ARC s’instal·la al 28è Mercat de Música Viva de Vic.


foto web anuari 16L’Anuari de la Música marca els indicadors anuals de la indústria musical catalana, “n’és el pal de paller” remarca Jordi Gratacós, president d’ARC.


DSC_0902El conseller de Cultura rep els màxims representants del sector empresarial de la música a Catalunya que donen suport a l’Acadèmia de la Música Catalana


Bassas-entrevista-Santi-Vila-lAracat_1532856888_27634952_651x366El pressupost de Cultura creix 21 milions

El conseller Santi Vila no aconsegueix l’objectiu que s’havia marcat per als pressupostos de 50 milions extres, tot i l’increment del 9,4%.


El govern “blindarà” els festivals

La Generalitat es va comprometre ahir a crear abans de l’estiu un marc legal que permeti “blindar la celebració dels festivals de música catalans”.


acosta--644x362Dimiteix el President de la SGAE, Jose Luis Acosta

El director i guionista, José Luis Acosta, renúncia al seu càrrec donada la falta de recolzament dels membres de la seva societat.


nowa-reggae2013-chiskeikEl TSJC anul·la la llicència al Festival Nowa Reggae

El tribunal considera que vulnera la normativa acústica i obliga l’ajuntament a indemnitzar amb 3.000 euros cadascun dels veïns que han reclamat.


Sin títuloLa música en directe surt de la clandestinitat

L’Ajuntament de Barcelona (ICUB) permetrà que bars, cafeteries i restaurants programin concerts de música en viu amplificats.


Jordi Sellas i Ferran Mascarell 651x366Jordi Sellas deixarà l’ICEC i la conselleria de Cultura

Xavier Díaz, que ha treballat als ajuntaments de Figueres i la Jonquera, serà el nou director de l’Institut Català de les Empreses Culturals.


cultura_v3_320pxSubvenció per activitats de formacions musicals estables

Línia de subvencions que te com a objectiu donar suport a les activitats de les formacions musicals estables. El termini per sol·licitar la subvenció és del 08 al 31 de març de 2016.


discos_castelloTanca la mítica botiga de música Discos Castelló

L’emblemàtica botiga de música Discos Castelló, que va obrir les portes el 1928 i ha alimentat amb música diverses generacions des del carrer Tallers, tancarà les portes el 31 de març.


george_martinMor als 90 anys George Martin, el productor dels Beatles

Considerat informalment el cinquè Beatle, va fitxar la banda el 1962 i va produir la majoria dels seus discos.