top of page
textura-premisarc-oprimitzada.jpeg
LOGO 1_sense claim.png

XXI Premis de la Indústria

Musical del Directe

Multitud de conciertos
XXI edició dels PREMIS ARC

La XXI edició dels PREMIS ARC, celebrada el 29 de novembre del 2023, va atorgar 12 guardons d’entre un total de 48 nominats.

Els PREMIS ARC 2023 van premiar les millors gires, les millors programacions musicals, l’artista revelació de la temporada 2022-2023 i el millor periodista o programa musical.

Els guanyadors dels PREMIS ARC 2023 van estar escollits per professionals de la música en directe en una gala dirigida per l’Víctor Parrado a la Llotja de Lleida

L’edició del 2023 va celebrar-se amb un èxit rotund de participació, incrementant en un 50% el total de propostes presentades, fet que demostra la importància dels Premis ARC i l’interès del sector en participar-hi.

La gala dels Premis ARC va tornar a esdevenir un espai de trobada d’artistes, professionals, empreses, entitats institucions públiques i mitjans de comunicació que donen vida al sector de la indústria musical en directe, que van poder gaudir de les actuacions de Ramón Mirabet, Alidé Sans, Júlia Blum i Maruja Limón.

 
 
Guanyadors 2023
Guanyadors
Nominats 2023

La XXI edició dels PREMIS ARC va experimentar un èxit de participació, rebent 180 candidatures per les 12 categories establertes, aconseguint amb aquesta fita una duplicació en el nombre de propostes a concurs. Aquestes foren les nominacions oficials per cadascuna de les categories:

ARTISTA O GRUP REVELACIÓ: Triquell, La Cosina, Mushkaa, Flashy Ice Cream. - MILLOR GIRA D’ARTISTA O GRUP DE JAZZ, MÚSICA CLÀSSICA O MÚSICA TRADICIONAL: Les Anxovetes, Alba Careta, Lucia Fumero, Irene Reig. - MILLOR GIRA D'ARTISTA O GRUP D'AUTORIA PRÒPIA: The Tyets, Las Migas, Mojinos Escozíos, Buhos. - MILLOR GIRA D'ARTISTA O GRUP PER A PÚBLIC FAMILIAR: El Pot Petit, La gira dels 25 - Dàmaris Gelabert & The Grow Up Singing Band, Els Atrapasomnis, La Tresca i la Verdesca. - MILLOR GIRA DE GRUP DE VERSIONS O TRIBUTS: Les Que Faltaband, La Mitjanit, Miquel del Roig, Los 80 principales. - MILLOR GIRA D'ORQUESTRA O GRUP DE BALL: Orquestra Internacional Maravella, Orquestra Selvatana, Orquestra “La Saturno”, Cafè Triò. - MILLOR GIRA INTERNACIONAL D’ARTISTA O GRUP: Che Sudaka, Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO), La Pegatina, Love Of Lesbian. - MILLOR PERIODISTA O PROGRAMA MUSICAL: Els Experts, Allò Que No Sona, Nando Cruz, Xavier Cervantes. - MILLOR PROGRAMACIÓ DE FESTA MAJOR: Festes del Tura, Fires de Sant Narcís, Festes de Santa Tecla, Festes de Mollet del Vallès. - MILLOR PROGRAMACIÓ D'ESPAI MUSICAL O SALA DE CONCERTS: New Fizz (Barcelona), Nova Jazz Cava (Terrassa), La Deskomunal (Barcelona), El Foment (Girona). - MILLOR PROGRAMACIÓ DE FESTIVAL I/O CICLE DE CONCERTS DE MITJÀ O GRAN FORMAT: Festival de la Porta Ferrada, Festival Jazz Terrassa, Festival Paupaterres Tàrrega, Festival Jardins de Terramar. -MILLOR PROGRAMACIÓ DE FESTIVAL I/O CICLE DE CONCERTS PETIT FORMAT: Magnífic Fest, Festival Accents, NEU! Festival, Festival Càntut. Cançons de tradició oral.

 
Nominats
Material Premsa

Podeu descarregar, consultar i utilitzar lliurement el material gràfic dels Premis ARC per incorporar-lo a les vostres comunicacions, notícies i reportatges relacionats amb el projecte.

Materia Premsa
Galeria
bottom of page