Premis ARC

Els guanyadors de la XIV gala dels Premis ARC

Els PREMIS ARC són els premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya. L’acte de lliurament dels mateixos suposa, pel sector, un punt de trobada entre artistes, professionals de la Cultura i les Arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical.

El 28 de novembre de 2016 va tenir lloc la 14a edició dels Premis. Vam comptar amb les actuacions de Manel, Els Catarres, Love of Lesbian i Sopar de Cabra així com dels guanyadors del premi “Artista revelació”, el grup Animal.

La gala va estar conduida per l’humorista Peyu i es van atorgar 17 premis en diferents categories entre els quals es premiaven les millors gires d’artistes catalans i els espais i/o serveis que fan possibles l’espectacle de la música en viu. El repàs dels més de 150 guardons que ARC ha lliurat en els darrers anys, constitueix una crònica de la música catalana des de l’any 2001 fins a l’actualitat al nostre país.

Aquest any, ens ha rebut el President de la Generalitat, Carles Puigdemont.

LES DADES DELS PREMIS:
Què ha passat durant tot aquest temps?
– Més de 4000 persones han assistit a la gala dels premis;
– S’han atorgat més de 150 premis a artistes i grups de música al nostre país;
– Hem tingut un fort impacte en els mitjans de comunicació;
– Hem rebut el suport d’administracions i empreses com: ICEC, ICUB, ASACC, APECAT, SGAE, La Vanguardia, Estrella Damm TV3 i Catalunya Ràdio entre d’altres.

 Galeria fotogràfica de la XIV gala dels Premis ARC 2016

— Galeria fotogràfica del photocall dels Premis ARC 2016

— Galeria fotogràfica de la recepció del President Puigdemont als guanyadors dels Premis ARC 2016

— Recull del premsa dels Premis ARC 2016