top of page
textura-premisarc-oprimitzada.jpeg

Premis de la Indústria
​Musical del Directe

Multitud de conciertos
Els premis de referència de la indústria musical del directe a Catalunya

Els Premis ARC són els premis atorgats anualment per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). El seu objectiu consisteix a promocionar i donar visibilitat i valor a la indústria de la música en directe feta a Catalunya. Es poden presentar i ser candidats a nominats i guanyadors, artistes catalans o que resideixin a Catalunya i entitats catalanes que hagin destacat per sobre de la resta o mereixin un reconeixement per l’activitat duta a terme durant la temporada anterior.

Els Premis ARC són els premis de referència de la indústria musical del directe a Catalunya.

L’acte de lliurament representa un punt de trobada de tot el sector en el qual es reuneixen els principals artistes del país, els seus representants, els promotors de concerts públics i privats, les administracions públiques, els mitjans de comunicació més importants, les associacions més representatives, els proveïdors del sector de la música en directe i el públic en general.

Enguany, els Premis ARC arriben a la 21a edició en un context d’optimisme i recuperació del sector. Durant tots aquests anys, s’han atorgat més de 230 guardons que constitueixen una crònica de la música catalana des del 2001 fins a l'actualitat.

Aquest fet, juntament amb les actuacions destacades que cada any se celebren durant l’entrega de premis i la importància dels artistes guardonats, desperta l’interès del tot el sector privat, de les administracions públiques i dels principals mitjans de comunicació.

 
 
 
bottom of page